Menü Bezárás

Elev8 kapszula ára, Elev8 ára, Elev8 rendelés, bEpic regisztráció

Az Elev8 kapszula ára dollárban van megadva. A kapszulát online tudod megrendelni a Bepic cégtől. Fizetned bankkártyával kell és a megrendelésedet a postás fogja hozni. Ahhoz, hogy rendelést tudj leadni, regisztrálnod kell a Bepic-hez.

Elev8 kapszula ára függ a B-epic regisztrációd típusától

A Bepic.hez ‘Törzsvásárlóként’ (Preferred Customer) vagy ‘Munkatársként’ (Independent Distributor) tudsz regisztrálni.

A Törzsvásárló (Preferred Customer) ingyenesen regisztrálhat, ő nem épít üzletet, csak a terméket vásárolja, fogyasztja. Később bármikor dönthet úgy hogy Munkatárs lesz.

A Munkatárs (Independent Distributor) egyszeri 20 $ csatlakozási díjat fizet. Ő építhet üzletet is. Minden termék vagy termékcsomag számára 10 $-ral kevesebbe kerül, mint a Törzsvásárló számára.

Melyik fajta B-epic regisztrációt válaszd?

Szerintem, ha első körben csak ki szeretnéd próbálni a terméket, akkor elég Törzsvásárlóként (Preferred Customer) regisztrálnod. Aztán ha bevált a termék és rendszeresen szeretnéd fogyasztani, akkor elég lesz csak akkor Munkatárssá felminősülni és kifizetni ezért a plusz 20 $-os munkatársi csatlakozási díjat.

Ha már most tudod, hogy minimum 3* fogsz terméket rendelni és/vagy szeretnél pénzt is keresni a B-epic-kel, akkor válaszd a Munkatársként (Independent Distributor) való regisztrációt.

Lássuk, konkrétan mennyi az Elev8 kapszula ára

1 doboz, azaz 30 db Elev8 kapszula ára

 • Törzsvásárlók számára: 59,95 $
 • Munkatárs számára: 49,95 $

3 dobozos csomag, azaz 90 db Elev8 kapszula ára

 • Törzsvásárlók számára: 109,95 $
 • Munkatárs számára: 99,95 $

Egyéb fizetendő díjak Elev8 kapszula rendelésénél

Szállítási költség

A szállítási költség egységesen 14,95 $.

Nemzetközi pótdíj

A megrendelt termék értékétől függően ún. nemzetközi pótdíjat kell fizetni. Ez a pótdíj 1 doboz esetében 2,5-3 $, 3 doboz esetén 5-5,5 $.

Vám/áfa fizetési kötelezettség (egyes esetekben)

Ha Elev8 kapszulát vásárolsz, azt az európai lerakatból küldik ki neked, nincs plusz vám vagy áfa fizetés a tapasztalatok szerint.

Ha a cég olyan egyéb termékét rendeled meg, ami nincs az európai lerakatban és az USA-ból küldi ki a B-epic, ott előfordulhat, hogy további vámot és áfát vet ki rá a magyar hatóság.

Egyes küldeményeket a Magyar Posta vámeljárás alá von és áfát és/vagy vámot terhel a csomagra. Ebben keressük a logikát, hogy mitől függ, de még nem találjuk. Hallottam, hogy többen jártak így a csomagjukkal, velem eddig szerencsére nem fordult elő. Én eddig minden csomagomat rendben megkaptam extra vámeljárás nélkül. Illetve idő közben megnyitott az európai lerakat, azóta nincs gond az Elev8 rendelésekkel.

Elev8 rendelésének menete

1. lépés

>>>Kattints ide a regisztrációhoz<<<

2. lépés

Válaszd ki, hogy ‘Hungary’

3. lépés

Válaszd ki, hogy Törzsvásárlóként (Presferred costumer) vagy Munkatársként (Independent Distributor) szeretnél regisztrálni.

4. lépés

Válaszd ki, hogy melyik terméket szeretnéd megvásárolni.

Első vásárlásra én legalább egy 3 dobozos Elev8 kapszula csomagot javaslok.

elev8 kapszula ára, elev8 rendelés

Az a tapasztalat, hogy a családtagok, ismerősök elég hamar ki akarják majd szintén próbálni és elkunyerálják tőled. Te meg kifogysz belőle, mielőtt megérkezne az újabb adag, ha csak egy dobozzal rendelsz elsőre. Ráadásul ár-érték arányban is jobban megéri.

5. lépés

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot és csináld végig a megrendelést!

 • Fontos! Ne használj ékezetes betűket!
 • A kártyaadatok megadásakor figyelj rá, hogy pontosan vidd fel, volt már belőle kalamajka. 🙂

Az adatlap kitöltéséhez itt találsz videós segítséget is. Amikor ez a videó készült, akkor még nem volt nemzetközi pótdíj, az pluszban hozzáteszi majd neked még a rendszer.

6. lépés

Itt igazából már kész vagy. Ha végig vitted a regisztrációt, akkor kapsz visszaigazoló emailt a Bepic-től. Ez az email tartalmazza a hozzáférésedet az online felületedhez.

A csomagod kb. 1-2 hét alatt érkezik meg.

Ha bárhol elakadsz, segítségre van szükséged, akkor hívj fel nyugodtan: Pap Ágnes, +36203780076

1 Comment

 1. Kati

  Sziasztok!
  Szerettem volna rendelni, de nem engedte. Az 1. lépést nem engedte.
  Kérdésem, hogy lehet rendelni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük