Menü Bezárás

Fusion Marketing: az Innofit marketing rendszere

Fontos! 2020. május 1-től szüneteltetem az Innofit tagságomat. A teljes figyelmemet a FARMASI üzletem építésére fordítom. Az Innofittel kapcsolatban a továbbiakban nem tudok neked érdemben segíteni.

A Fusion Marketing az Innofit MLM cég újszerű, 21. századi megoldása az online hálózatépítésre. Szász Mátyás üzletfejlesztési tanácsadó és az Innofit Team Kft. közösen hívta életre ezt a közösségi elveken alapuló Fusion Marketing megoldást.

Mit tud és hogyan működik pontosan a Fusion Marketing?

A továbbiakban pedig a saját véleményemet osztom meg veletek erről a az újszerű megoldásról.

1.) A Fusion Marketing lelke az Innofit üzleti koncepcióját bemutató 5 részes profi videó sorozat.

A videók helyettesítik a hagyományos MLM-ben megszokott bemutatókat, üzleti tárgyalásokat, amik korábban az MLM munka 70%-át kitették. Ezek a tevékenységek stresszesek, költségesek és fárasztóak voltak, de itt ezt már nem kell többet csinálni. Elég csak hirdetni vagy elküldeni az ismerősöknek a videós oldal linkjét.

fusin marketing, innofit marketing

2.) Második fontos eleme a Fusion Marketingnek az AJÁNLÓI LINK.

Induláskor egy csomó féle egyedi ajánlói linkeket fogsz kapni, melyeket a rendszerünk pontosan tud mérni.

Ugyan minden látogató ugyanazokat az Innofit oldalakat látja, de a téged azonosító egyedi link miatt a rendszer a háttérben tudja, hogy Te hoztad a látogatót az oldalra. Amikor ez a látogató feliratkozik vagy regisztrál és megjelenik az Innofit rendszerében, akkor egyértelműen látszik, hogy kinek a hirdetésére/ajánlására iratkozott fel.

3.) A Fusion Marketingnek kulcs eleme a központi hirdetési lehetőség

Az Innofit üzleted sikerének a kulcsa, hogy sok, embernek megmutasd az 1.) pontban említett videókat. Megmutathatod ismerősöknek, barátoknak, de mennyivel jobb lenne, ha egy rakás olyan ember is látná a videókat, akiket nem is ismersz?! Erre szolgálnak a hirdetések.

Mindannyian más háttérrel, tudással, tapasztalattal vágunk bele a hálózatépítésbe. Nem mindenki ért a hirdetések feladásához és/vagy nem is akarja kitanulni külön a hirdetős szakmát. Vagy ért hozzá, de nem akar vele saját maga pöcsölni.

Ezért az Innofit marketing megoldásának része a központi hirdetési lehetőség. Rábízhatod a hirdetések létrehozását, feladását, kezelését egy profi csapatra. Mint írtam ez egy lehetőség, ha akarod használod, ha nem, akkor nem.

4.) Bizalom építő marketing háló

A Fusion Marketing koncepció mindent elkövet, hogy aki egyszer már kapcsolatba került az Innofit-tel, minden tájékoztatást megkapjon, amire csak szüksége van hogy csatlakozzon a hálózatodhoz.

Minden ember más és más okokból csatlakozik egy mlm céghez, más az úgymond nyomógombja. Az Innofit marketing kifinomult eszközökkel újra, meg újra megmutatja az érdeklődőknek az üzleti lehetőséget. Hol az egyik oldalt, hol a másik oldalt kiemelve, jobban bemutatva, keresve az olvasó nyomógombját.

Teszi mindezt követő hírlevelekkel, remarketinggel, blogcikkekkel, rendezvényekkel és egyéb megoldásokkal, ami már az üzleti know-how része.

Fusion marketing vélemény, konklúzió

Véleményem szerint összességében egy profin felépített marketing gépezet dolgozik helyetted. Ez a marketing gépezet kapta a Fusion Marketing nevet.

A Te dolgod minél több embernek megmutatni a videós prezentációs oldalt, a többi melót az automata rendszerre bízhatod.

Az a trükk, hogy kitartónak és szorgalmasnak kell lenned abban, hogy embereket invitálsz meg a prezentációs oldalra és/vagy bírnod kell pénzzel fizetni a hirdetési költségeket és had dolgozzon helyetted a központi hirdetési csoport.

Kövesd az MLM Iskolát, iratkozz fel az újdonság értesítőnkre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük