Menü Bezárás

Miből áll az Innofit munka?

2020. május 1-től szüneteltetem az Innofit tagságomat. A teljes figyelmemet a FARMASI üzletem építésére fordítom. Az Innofittel kapcsolatban a továbbiakban nem tudok neked érdemben segíteni.

“Innofit munka mégis miből áll konkrétan?” – Mostanában többször is előjött ez a kérdés miközben az érdeklődőkkel, előregisztráltakkal beszéltem. Kérték, hogy tisztázzuk le pontosan mit is kell az Innofitnél csinálni, miből áll konkrétan az Innofit munka.

Innofit munka összetevői

Az Innofit marketing megoldásáról, a Fusion marketingről ide kattintva olvashatsz.

Ebben a cikkben azokat a tényleges napi feladatokat osztom meg, amit én és a csapatom konkrétan végzünk.

Fontos! Elképzehető hogy más vonalak máshogy dolgoznak, más stratégiát követnek. Kifejezetten nem állítom, hogy csak az általam alkalmazott szisztémával lehet valaki sikeres az Innofit üzletében.

Kezdődik az Innofit munka: Hirdetésekkel érdeklődőket terelünk az Innofit online marketing rendszerébe

Alapvetően Facebook hirdetéseket használunk erre. Ha akarod, saját magad adhatod fel a hirdetéseidet, amit megtanítunk neked, hogy hogyan kell csinálni. Vagy választhatod a kényelmesebb megoldást, és a megbízhatod az Innofit marketing csapatát, hogy hirdessen helyetted.

Fontos! Bármelyik megoldást is választod, a Facebook hirdetések pénzbe kerülnek, ezzel kalkulálnod kell.

Ha Te esetleg bármilyen más módon is tudsz érdeklődőket vinni az Innofit marketing rendszerébe és az egyezik az Innofit elveivel, szabályzataival, akkor az klassz, mindenképpen csináld, de ez nem feltétlenül szükséges az Innofit munkádhoz.

Innofit munka fontos része a beszélgetés érdeklődőkkel, előregisztráltakkal

Az a fantasztikus az Innofit munkában, hogy csak olyan emberekkel kell beszélgetnünk, akik minket keresnek meg és őszintén érdeklődnek az Innofit üzleti ajánlata iránt.

  • Az érdeklődők egyrésze magában eljut a döntésig, hogy előregisztrál, és pár tisztázó kérdés megválaszolása után csatlakozik is az Innofithez. Ők gyakorlatilag már döntöttek a belépésükről, mikorra én egyáltalán először kapcsolatba kerülök velük. Ennyire jól működik az Innofit marketing rendszere.
  • Mások teljesen érthető módon miközben körbejárják az Innofit üzleti ajánlatát sokat kérdeznek. A munkám itt az, hogy ezeket a kérdéseket felkészülten megválaszoljam.

Új munkatársak mentorálása, képzése

Maga a mentorálás teszi ki az Innofit munka legnagyobb részét. Amikor valakivel kölcsönösen úgy döntöttök, hogy csatlakozik a csapatodhoz, akkor elkezdődnek vele a mentori feladataid.

A mentornak két fő feladata van meglátásom szerint

  • Megtanítsa  neked az Innofit online eszközeinek a használatát, amikből lesznek az érdeklődőid.
  • Felkészítsen arra, hogy tudj is mit kezdeni a megtalált érdeklődőiddel. Tudj bánni az emberekkel és hitelesen, felkészülten válaszolni az összes felmerülő kérdésükre.
  • Ehhez az Innofit profi online oktatási anyaga az alap, amit konzultációk során átbeszélünk. Kiemeljük a lényeget és sokat gyakolunk, hogy élesben profin menjen. Az elején, ha a munkatársad első érdeklődője hamarabb jön, mint hogy felkészült volna, akkor értelemszerűen mentorként neked kell helyette kezelned az érdeklődőt, neki közben mutatva, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Innofit munka

Mentorálás a gyakorlatban

Itt azt tudom elmondani, ahogy személy szerint én csinálom. Ha valaki máshoz csatlakozol, akkor ő lehet, hogy másként dolgozik.

Én egy olyan mélységépítési stratégiát folytatok, ahol a hozzám jelentkező új tagokat egymás alá építem be egy vonalba. Ilyen vonalból jelenleg 4-et viszek. Egy vonalat egyszerre mentorálok kiscsoportos online konzultációk keretében. Ehhez egy Zoom nevű alkalmazást használunk, ott egyszerre össze tudunk online gyűlni és beszélgetni. Nagyon egyszerű a használata, majd meglátod. 🙂

  • Ez a csoportos online konzultáció szerintem sokkal hatékonyabb eredményben és időben is, mint az egyéni. Hiszen az MLM egy ember központú vállakozás, azt hogy hogyan kell embereket kezelni, bánni velük legkönyebb úgy megtanítani valakinek, ha mutatom, hogy mit csinálok, nem csak elmondom, hogy mit hogy kéne csinálni.
  • Egy ilyen konzultáció alkalmával nagyon jó szokott lenni a hangulat. A csapat tagjai segítik egymást a fejlődésben. Ha valaki valahol elakad, akkor van aki továbblendítse. Az is megnyugtató, ha látom, hogy a többieknek is vannak nehézségeik, nem vagyok egyedül. Vagy épp ellenkezőleg motivál, hogy ha XY meg tudta tanulni azt az anyagot, akkor én is. A sok gyakorlással pedig automatikusan rögzül a tudás, ami ahhoz kell, hogy a munkatársaim később saját vonalakat tudjanak építeni, mentorálni.
  • Arról nem is beszélve, hogy nagyon motiváló tud lenni, amikor valaki alá úgy kezd el csapat épülni, hogy még éppen, hogy csak csatlakozott az Innofithez és még csak tanuló fázisban van. Meglesz az elképesztően motiváló élménye, hogy “Hűha, még nem is csináltam semmit, de máris hogy épül az üzletem, hát még akkor mi lesz, ha aktívan elkezdek dolgozni?!”

Kövesd az MLM Iskolát, iratkozz fel az újdonság értesítőnkre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük