Menü Bezárás

Innofit termékek vélemény

Fontos! 2020. május 1-től szüneteltetem az Innofit tagságomat. A teljes figyelmemet a FARMASI üzletem építésére fordítom. Az Innofittel kapcsolatban a továbbiakban nem tudok neked érdemben segíteni.

Épp ideje volt már egy Innofit termékek vélemény posztnak. Szerencsére egyre többen és többen kíváncsiak vagytok az Innofit termékekre, több és több információt igényeltek róluk.

Tóth Tamás 5 gyermekes apuka tapasztalata, véleménye az Innofit termékekről

Sziasztok! Ezúton szeretnék én is egy kis terméktapasztalatot megosztani veletek. 5 gyermekes apuka vagyok és nálunk a sláger az asztma. A történet a 4 éves kislányomról szól aki tavaly decemberben volt kórházban feslőlégúti betegség miatt (amire sokkal érzékenyebbek a betegség miatt), amiből sikeresen meggyógyultunk, de a kórházban kaptunk valami vírus fertőzést, amitől a jobb szemhéján egy jégárpa alakult ki. A januárt és a februárt orvosokhoz járással és különböző kezelésekkel töltöttük, de nem javult az állapota. Már ott tartottunk, hogy Szolnokon leegyeztetett időpontunk volt egy altatásos szemműtétre, amikor is el kezdtem neki adni a Child-ot és az Orifit-et. A jégárpa napról napra húzódott vissza és végül teljesen eltűnt. Ezzel sikerült egy felesleges műtétet elkerülni. Nem tudom elmondani, hogy milyen hálás vagyok ezért.

Annyit azért még elmondanék, hogy a két nagyfiam (17-15 éves) 2-3 éves kora óta kezelt asztmás és most tartunk ott, hogy a legnagyobbnak nem kell gyógyszer a kisebb pedig minimális gyógyszert szed. A kislányomat is így volt kezelve júliusig ( 5 éves most) és az augusztusi kontroll vizsgálaton elvették a tablettát és most már a pipát sem kell szívnunk. Remélem minden így is marad.

Mindenkinek nagyon köszönöm hogy megismerhettem a terméket, titeket és a csapat részese lehetek.

Saját Innofit tapasztalatom

Az előbb Tamás sorait olvasva jutott eszembe, hogy nekem is van egy kísértetiesen hasonló sztorim! 🙂
Idén május elejére nekem is volt műtét időpontom epidermalis ciszta eltávolításra. Évekkel ezelőtt volt már egy ilyen cisztám, hónapokig tartó macerát és egy csúnya heget eredményezett a hátamon. Amikor elkezdett egy újabb nőni, nagyjából tudtam, mire számíthatok és rutinosan mentem a sebészetre. Ott kaptam műtét időpontot egy hónappal későbbre, és megígértette velem a doki, hogy nagyon vigyázok rá (ha begyullad nem lehet operálni, hanem akkor előtte kezelgetni kell, míg lemegy a gyulladás).
Megjelentem a műtéten, fekszem a műtőasztalon, a műtős nővérke nem találta a hátamon, hogy hol kell műteni, áthívta az orvost, már ketten nézték és végül hazaküldtek, hogy nincs értelme vágni, ha nem látják, hogy mit. Ha kiújul menjek vissza.
Eddig a percig nem raktam össze, hogy én menet közben végig ettem az Innofit termékeket. Nem célzottan, nem azért, mert hogy beteg vagyok, hanem mert ugye ezzel foglalkozom és fantasztikusnak tartom, hogy az Innofit termékek komplett tápanyag svédasztalt adnak a szervezetnek, így a szervezetnek ki tudja válogatni, hogy éppen mire van szükség.

Kövesd az MLM Iskolát, iratkozz fel az újdonság értesítőnkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük