Menü Bezárás

Innofit Topform

Innofit Topform és a további Innofit termékek gyártás technológiája

Innofit Topform gyártása során szabadalommal védett vákuum technológiával alacsony hőmérsékleten kivonják a vizet a gyümölcsökből, zöldségekből, így megmarad gyümölcsök, zöldségek teljes beltartalma.

A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a hatóanyagok könnyen hasznosulnak a szervezetben, akár már a száj nyálkahártyájáról felszívódnak, és pár perc elteltével a modern diagnosztikai berendezésekkel már mérhető a hatása.

Ez azért fantasztikus, mert télen-nyáron, könnyedén meg tudod enni az egészséged számára szükséges, vitamin és tápanyag dús zöldség, gyümölcsöket a maguk természetes, komplex formájában.

Így a szervezeted garantáltan hozzájut a számára fontos tápanyagokhoz, mert beviszed neki a teljes vitamin, nyomelem, ásványi anyag és egyéb tápanyag “svédasztalt” és az intelligens tested kiválogathatja, hogy miből, mennyire van szüksége.

Az Innofit Topform összetevői*

Lékoncentrátumok: cékla, alma, fekete áfonya, fekete ribizli, homoktövis, fekete bodza, fekete szeder, fekete berkenye, vörös áfonya; pirosszőlőhéj-kivonat, homoktövis gyümölcshúsolaj, homoktövis magolaj, somvelő, kökényvelő; Őrlemények: homoktövis bogyó, csipkebogyóhús, pirosszőlőmag, Eleutherococcus gyökér, Panaxginseng gyökér, vörösbor por

A különböző zöldségek, gyümölcsök vitamin, ásványi anyag és egyéb tápanyag tartalmát és a nekik tulajdonított élettani hatásokat egy külön cikkben gyűjtöttem össze.

Innofit Topform, mlmiskola.hu

Kiknek ajánljul az Innofit Topformot?*

  • Jól működő, ellenálló immunrendszerre vágynak
  • Szellemileg frissek akarnak maradni, mentálisan a maximumot nyújtani
  • Akik modern, rohanó világunkban is egészségesek akarnak maradni
  • Akik hisznek a megelőzésben, és nem várják meg, hogy egy hiánybetegség kialakuljon
  • Szeretnének fizikailag aktívabbak, energikusabbak lenni
  • Szeretnék a teherbírásukat megőrizni
  • Tudják, hogy a szív-és érrendszer egészségben tartásához a bogyós gyümölcsök rendszeres fogyasztása szükséges
  • Céljuk a stressz romboló hatásának a mérséklése és az öregedési folyamatok lassítása

Így vásárolhatod meg az Innofit Topform-ot

Ha külső vásárló vagy és nem szeretnél egyelőre munkatársként csatlakozni hozzám, akkor erre a képre kattintva tudod megvásárolni az Innofit Toform-ot. Az ár a munkatársak és a külső vásárlók számára ugyanaz:

Ezen a megrendelési adatlapon szerepel mind a 4 Innofit termék és kedvezményes áron egy a 4 termékből álló csomag. Válaszd ki, hogy melyik termékből mennyit kérsz.

Az Innofit Topform ára*

Az Innofit Topform ára 45 euró, kb. 14.900 Ft, ami bankkártyával fizetendő ki. Ha a 4 termékes basic csomagban veszed, akkor persze olcsóbb.

Innofit Topform várlása budapesti átvétellel, szállítási költség nélkül

Nekem személy szerint mindig van pár adag bontatalan Topform-om, amit szivesen átadok neked, ha szeretnéd megkóstólni és mellette megspórolni a szállítási költséget. Hívj fel, és megbeszéljük, hogy hol tudunk összefutni Budapesten, nekem a 4-es metró vonala általában jó szokott lenni: Pap Ágnes, 20/378-00-76

Az oldalon szereplő képi elemeket az Innofit termékek grafikai elemeinek tovább szerkesztésével készítettem. 

*Jelölt bekezdések az innofit.hu oldalon található tartalom felhasználásával készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük