Menü Bezárás

Megbízható MLM cégek

Az alábbi szempont rendszer alapján vizsgálom, hogy érdemes-e egy MLM céghez csatlakozni.

Van egy saját, kipróbált online hálózatépítés munkamódszerem, csak olyan cégeket keresek, ahol ezt jól lehet alkalmazni.

MLM termék

 • A termék legyen TÉNYLEG szuper, de megfizethető. Lehet egy arckrém csúcs szuper, de ha 50.000 Ft-ba kerül 20 ml, akkor azt sokan nem engedhetik meg maguknak. Nehéz nagyobb volumenben forgalmazni.
 • Legyen annyira általános igényt kielégítő, amire az emberek tömegeinek szüksége van. Itt például máris kiesik nálam a tőzsdeszoftver, meg a nyelvtanfolyam.
 • Lehessen könnyen megérteni, hogy mire való a termék, mit nyerek vele, ha használom. A krypto valutákat, online szerencsejátékokat és társait úri huncutságnak tartom. Én sem értem, hogy működnek, akkor hogy tudnám elmagyarázni másoknak. Arról nem is beszélve, hogy ha valami ennyire kívül esik a mindennapi fogalmi rendszerünkön, akkor arra a cuccra nincs is szükségünk. Ezt nehéz eladni.
 • Minden olyan MLM cég átverés gyanús, ahol a nem termékeladás, hanem a munkatárs toborzás van a fókuszban. A termék fontosságáról már írtam jó pár cikket. Ez a vesszőparipám.
 • Fontos, hogy a termék olyan legyen, ami elfogy és rendszeresen újra kelljen vásárolni.
 • Nálam további szempont, hogy a terméket valamennyire már ismerjék és keressék Magyarországon. Ne a nulláról kelljen megismertetni az emberekkel.

Online építkezési lehetőség

 • Legyen egyszerű, könnyen követhető a regisztrációs és megrendelési folyamat.
 • A beregisztrált vásárlók tudjanak a későbbiekben önállóan vásárolni az én segítségem nélkül. Ne nekem kelljen megrendelnem és később terítenem a cuccot.
 • Lehetőleg legyen magyar nyelvű a rendelési felület, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal.
 • Engedje a cég a saját weboldal létrehozását.

Pénzkereseti lehetőség, MLM marketing terv

 • Lehessen vele érdemben pénzt keresni, lehetőleg már az elején is. Ne csak egy távoli, misztikus jövőben, amikor már hatalmas üzletet építettél.
 • Ne kelljen nagy saját aktivitás a jutalékra való jogosultsághoz.

Melyik MLM céget válasszam akkor?

FARMASI, mint mlm cég, üzleti lehetőség

Kereseti lehetőség szempontjából közepesnek találom a Farmasit. Bár pont most, 2020. szeptember 1-től mutatták be az új Farmasi marketingtervet, ami lehetővé teszi, hogy hamarabb kezdjen egy munkatárs pénzt keresni. De ugye nincsnek csodák, az összesen kiosztható pénz nem lesz több, így az alacsonyabb szintek többlet jövedelmét a magasabb szinteken lévőktől vonják el.

A Farmasi-t termék szempontból ideálisnak tartom.

 • Mindenki tudja, mire való egy sampon és hogy kell használni.
 • A Farmasi cuccokat már kifejezetten keresik a vevők, mert hallották róla, hogy milyen jó minőségű: Kapták ajándékba, és annyira bevált, hogy akarnak venni maguknak belőle. Voltak valahol termékbemutatón és megtetszett. Korábban már használták és szerették, de már nincsenek kapcsolatban azzal a valakivel, akin keresztül megismerték, vásárolták.
 • Az áraik nagyon barátságosak.

A Farmasi 2023. május 1-ével kivonult Magyarországról, szóval erről ennyit. Évekig kerestem vele havi 50-70.000 Ft-ot. Nem az évszázad biznisze volt, hiszen elég alacsony árú termékek voltak, így a jutalék sem volt belőle sok. Ráadásul sokára fogytak el. Egy sampon, parfüm hónapok alatt fogy csak el. A sminkcuccok meg szinte örökké tartanak.

B-EPIC, mint mlm cég, üzleti lehetőség

Úgy került a látókörömbe a cég, hogy elkezdtem kutakodni, hogy milyen céget vegyek fel az MLM portfóliómba.

Elkezdtem szedni a B-epic cég 2 fő táplálékkiegészítőjét az Elev8-at és Acceler8-et, hogy legyen terméktapasztalatom. Ritkán ámulok el valamitől, de szerintem ez a cucc nagyon jó. Sokkal energikusabbnak, fittebbnek érztem magam, könnyen keltem ki az ágyból, és jelentősen csökkent az étvágyam, sokkal kevesebbet ettem ebben a hónapban, fogytam is pár kilót. Természetesen nem állíthatom, hogy ez ennek a cuccnak a szedésétől van, de a terméktapasztalataim egybeesnek a kapszulák szedésével. 🙂

Nekem kifejezetten ígéretesnek tűnt ez a cég, csak a termék szállításával voltak problémák. Hol kellett rá plusz vámot áfát fizetni macerás ügyintézéssel, hol nem. Emiatt lekerült a radaromról, de kaptam vele kapcsolatban pár érdeklődő telefont az elmúlt években is.

ZINZINO, mint mlm cég, üzleti lehetőség

Igazából nem terveztem, hogy foglalkozni kezdek ezzel a céggel, de olyan sokszor szembejött újra meg újra, hogy a megálltam tüzetesebben megvizsgálni és látok benne fantáziát.

 • Egyetlen blogbejegyzésem készült a Zinzino-val kapcsolatban, mégis több hozzászólást generált. Úgy tűnik érdekli az embereket ez a cég. Ez ugye egy fontos szempont nálam az MLM cég kiválasztásánál. Arról szól ez a bejegyzésem, hogy milyen szempontok szerint világítanám át a csatlakozást. De igazából minden más cégnél ugyanezeket vizsgálnám. 🙂
 • Barátok ismerőse elkezdett foglalkozni vele.
 • Majd egy olyan marketing szakértőt is láttam belépni a Zinzino-hoz, akitől sokat tanultam és tisztelem a szakértelmét, munkásságát.
 • Az biztos, hogy a Zinzino üzletet nem lehet csak online eszközökkel építeni. A termék jellege megkívánja a személyes tanácsadást.

2 Comments

 1. Sólyom Brigitta

  Szia! Nagyon hasznosnak találom az információkat az oldaladon. A Life Care céget ismered? Én az Avon mellett azt választottam. Gondolkodom én is weboldal létrehozásán, főleg most, hogy leírtad, hogy ez így nagyon jól működik. Köszönöm a munkád, sokat segített!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük