Menü Bezárás

Mentor Program – Légy sikeres hálózatépítő

Mire való egy mentor program?

Egy vállalkozói mentor program számomra életmentő volt. Nagyon is tudom, milyen nehéz kezdő vállalkozóként megtenni az első lépéseket, akár hálózatépítésről van szó, akkor más típusú vállalkozásról.

Amikor 8 éve, alkalmazotti létet hátrahagyva, online vállalkozásba, fehérnemű webshop indításába kezdtem, volt olyan szerencsém, hogy Vida Ági pont akkor indított egy vállalkozói mentor programot.

Bizonyos időközönként konzultáltunk, hogy hol tartok, miben akadtam el, mi foglalkoztat. Ő meg legjobb tudása szerint segített, ha kellett belebütykölt a honlapjaimba, és persze a legfontosabb: tartotta bennem a lelket! 🙂

Volt egy értelmes ember, akivel meg tudtam beszélni a vállalkozásommal kapcsolatos gondolataimat, félelmeimet, elakadásaimat, valakivel, aki megértett és segített.

Őszintén úgy gondolom, hogy ha nincs akkor az a mentor program, bedobom a törölközőt, és visszakullogok alkalmazottnak.

Kép forrása: https://news.blr.com/app/uploads/sites/4/2016/12/TDA_121216.jpg

MLM Mentor Program minden hálózatépítőnek

Úgy látom, hogy a hálózatépítőknek égetően szükségük van mentori segítségre, amit vagy meg kapnak a felső vonaluktól vagy nem. Elképzelhető, hogy hálózaton belül is elérhető lenne a segítség, csak nem merik kérni.

Egy ideális MLM világban a közvetlen szponzorodtól megkapsz minden segítséget, amire szükséged van. Ha ő nem tud segíteni, akkor meg van más a felső vonalon, aki a mentorod lesz és segít sikeres hálózatépítővé válnod.

De hiába önkéntes alapon épül fel egy MLM cég, mégis van egy csomó iratlan szabály, hogy mit lehet megtenni, meg mit nem. Meg persze sokunk konfrontálódni se szeret… Tényleg kellemetlen azt mondani a szponzorodnak, hogy figyi nem adtál nekem érdemi segítséget, keressünk már valaki mást a felső vonalunkon, aki tud…

Én most leveszem rólad ezt a terhet, és megadok számodra minden szükséges segítséget, hogy sikeres hálózatépítő legyél.

Így tudok neked mentori segítséget nyújtani

1.) Mentor Program, ha Farmasi partner vagy valahol az én alsó vonalamon

Ha Farmasi partner vagy valahol az én alsó vonalamon és bármiben elakadtál, segítségre van szükséged, feltétlenül keress meg még ma! Nem ciki, nem fogsz zavarni, kifejezetten hálás leszek, ha jelentkezel nálam és segíthetek neked!

Számodra a segítségem teljesen ingyenes!

2.) Mentor Program, ha Farmasi partner vagy, de nem az én alsó vonalamon

Ha Innofit vagy, de nem az én alsó vonalamon, akkor is nyugodtan keress meg. Segíteni fogok neked találni olyan embert a felső vonaladon, akivel jól tudsz együtt dolgozni. A keresztvonalazás elkerülése érdekében sajnos nem tudok neked direktben segíteni.

Számodra a segítségem teljesen ingyenes!

3.) Mentor Program, ha más hálózatban dolgozol

Ha bármely más hálózatnak dolgozol, vagy most tervezed, hogy belevágsz a hálózatépítésbe, akkor is szívesen leszek a mentorod. A hálózatépítés, mint munka elég hasonló, akár Farmasi partner vagy, akár máshol építed a hálózatodat.

Számodra egy 40 perces mentori konzultáció díja 8.000 Ft.

Az első alkalom minden esetben díjtalan. Ez alatt ki tudjuk deríteni, hogy tudunk-e jó szívvel együtt dolgozni. A konzultációkat Zoom szobában, vagy Skype-on tartom.

Lehetőséged van 10 alkalmas bérletet venni 50.000 Ft-ért, ekkor egy 40 perces konzultáció díja 5 .000 Ft/alkalomra jön ki. Mint egy nyelvóra vagy matek korrepetálás! 😉 A bérlet korlátlan ideig felhasználható, a számodra megfelelő ütemben veheted igénybe a segítségemet!