Menü Bezárás

Mitől függ, hogy ki lesz a MENTOROD az Innofitben?

Miután megszületett benned a döntés, hogy csatlakozni szeretnél az Innofit-hez, akkor ezen a “fő” oldalon keresztül tudsz regisztrálni, ahol magát az üzletet bemutató videókat is megnézhetted.

A regisztrálásod pillanatában, a háttérben a rendszer tudja, hogy melyik Innofit munkatárstól kaptad az utolsó online impulzust, és így az ő csapatába fogsz kerülni.

Tehát simán előfordulhat az, hogy olvasod a blogomat, szimpatikus vagyok neked, de a regisztrálásod pillanatában a háttérben, nem én vagyok számodra az utolsó online impulzus, hanem például közben valamelyik másik munkatárs hirdetésére is kattintottál pont előtte.

Tehát, ha garantáltan az én csapatomba szeretnél kerülni, akkor mindenképp figyelj rá, hogy konkrétan IDE KATTINTVA regisztrálj!

Miért érdemes hozzám csatlakoznod?

  • Erősségem a logikus, stratégiai gondolkodás, óriási tapasztalatom van online marketingben és az online kereskedelemben. Ezt az online hálózatépítéshez szükséges, nélkülözhetetlen tudást veled is meg fogom osztani személyesen és online tananyagaimban.
  • Emellett tapasztalni fogod, hogy egy kedves, jófej, segítőkész nő vagyok, akivel nem csak hatékony, hanem élvezetes is a közös munka. 
  • A szponzoraim közzé tartorik Pócsi András, akinek a tanulmányát valószínűleg olvastad is (ha nem, akkor kattints ide és töltsd le) és Schreiner Károly, ő az Innofit marketing igazgatója, ő az aki a videókban elmagyarázza az Innofit üzleti lehetőséget. Így nem csak az én, hanem a két zseniális fiatalember segítségére is számíthatsz. 🙂 Ne feledd, minél több használható, értelmes ember van a felső vonaladban, annál több segítséget kaphatsz a saját munkád során.
  • A legjobb dolgot pedig a végére tartogattam. Ugyanis van egy saját bombabiztos struktúra építési stratégiám. Magamban csak úgy becézgetem, hogy “Nem hagyok árvákat” stratégia.
  • Ez a “Nem hagyok árvákat” a biztosítja, hogy nincs lemorzsolódás. Minden munkatársam, aki személy szerint rajtam keresztül csatlakozik maximális segítséget kap a hálózatépítő munkájához és gyakorlatilag garantált számára, hogy folyamatosan egyre magasabb szintre jusson az Innofit hálózatban. Természetesen az, hogy ez a munkatárs mennyit keres végül az üzletével, az kizárólag attól függ, hogy ő maga mennyi munkát tesz bele és mennyire tud élni az általam nyújtott extra, stratégiai támogatással.
  • Fontos! Ez egy olyan stratégia, amit magam és a csapatom számára találtam ki és különösen hatékonynak tartok. De kifejezetten nem állítom, hogy csak az általam alkalmazott szisztémával lehet valaki sikeres az Innofit üzletében.

Várlak az Innofit csapatomban!  Még egyszer, ha garantáltan az én csapatomba akarsz kerülni, akkor fontos, hogy közvetlenül ERRE A LINKRE kattintva regisztrálj. 😉

Kövesd az MLM Iskolát, iratkozz fel az újdonság értesítőnkre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük