Menü Bezárás

Innofit jutalék, Innofit jövedelem

Az Innofit cégnél megszerezhető jövedelmek, jutalék típusai

Ebben a bejegyzésben egy rövid, tájékoztató jellegű áttekintést adok az Innofit-nél szerezhető jutalékról, jövedelemről. Ez kifejezetten nem az Innofit cég hivatalos tájékoztatója, jutalékszabályzata, hanem a saját értelmezésem. Legjobb tudásom szerint összefoglaltam és leegyszerűsítettem a marketingterv magyarázatát a könnyebb megértés érdekében.

4 féle jövedelmet szerezhetsz az Innofitnél:

  • Differencia bónusz: a közvetlen alattad lévő munkatárs által elért összpontszám alapján téged megillető jutalék összege, amely a közöttetek lévő százalékos különbözet ad meg. Ez teszi ki a legnagyobb részét a jövedelmednek. (Lásd később részletesen!)
  • Jutalék saját vásárlás és közvetlen termékeladás után: a jutalékszintednek megfelelő teljes jutalékot megkapod. Ez gyakorlatilag a differencia bónusz egy speciális esete, amikor nincs alattad munkatárs, akivel osztoznod kellene a jutalékon.
  • Autó bónusz: meghatározott feltételek esetén, meghatározott keretösszegig az Innofit cég fizeti az autód lízingdíját. A további részletekért keress meg valamelyik elérhetőségemen vagy kattints ide!
  • Jogdíj: amennyiben az alattad lévő munkatárs is eléri 70%-os jutalékszintet, utána jogdíjra lehetsz jogosult. A további részletekért keress meg valamelyik elérhetőségemen!

Innofit differencia bónusz kalkulációja

Csoport összpontszáma: Minden eladott terméknek van egy pont értéke. Az alattad kiépülő teljes hálózat és a saját vásárlásodat alapján elért összes pont együtt a csoportod összpontszáma.

Innofit termékek ára, pontértéke: Az Innofit termékek ára EUR-ban van meghatározva, a vásárlás napján érvényes árfolyamon kerül átszámításra Ft-ra. Az Innofit munkatársak és a külső vásárlók egyforma áron vásárolhatják meg a termékeket.

  • Innofit Topform (125 ml), 15 pont, 45 EUR, kb. 14.800 Ft, 1-2 havi adag
  • Innofit Child (125 ml), 15 pont, 45 EUR, kb. 14.800 Ft, 1-2 havi adag
  • Innofit Purfit (20 tasak*6g), 10 pont, 30 EUR, kb. 9.700 Ft
  • Innofit Orifit (20 tasak*6g), 10 pont, 30 EUR, kb. 9.700 Ft
  • Basic csomag (a 4 féle termék együtt), 50 pont, 129 EUR, kb. 42.000 Ft

Elvárt fogyasztás: Az Innofit havi minimum 50 pontnyi saját forgalmat/fogyasztást vár el a munkatársaitól. Így tőled és minden egyes alattad lévő munkatársaidtól is. Aki nem teljesíti, némi átmeneti idő után kiesik a rendszerből.

Százalékos jutalék, jutalék szint: A csoportod által elért összpontszám alapján határozódik meg a jutalék szinted. A megszerzett jutalékszintedet 3 hónapig tarthatod meg. Ha a 3 hónap alatt ismét sikerül teljesíteni az adott jutalékszintet, akkor újra kezdődik a 3 hónapos megtartási időszak. Ha pedig új szintet értél el, akkor annak kezdődik a 3 hónapos megtartási periódusa.

Innofit jutalék, innofit marketing terv, innofit mlm

Csoport szintű jutalék: A csoportod összpontszámát meg kell szorozni 1,117 EUR-val és az elért jutalékszintednek megfelelő százalékkal. A kapott összeg az EUR-ban kifejezett csoportszintű jutalékod.

Saját jutalék (differencia bónusz): A csoportszintű jutalékból le kell vonni a közvetlen munkatársaid csoportszintű jutalékát (az ő saját összpontszáma és jutalékszintje alapján kalkulált összeg), ami megmarad, az a te saját jutalékod.

Jutalék összeg forintban: Az EUR-ban számolt jutalékod a kiutalás napján érvényes EUR/HUF árfolyammal kerül átváltásra forintra.

Real time elszámolás: más mlm hálózatokkal szemben a jutalék szint meghatározása mindig valódi időben történik, nem pedig hónap végi elszámoláskor, összesítéskor. A minden új vásárlás (pontszerzés) pillanatában kalkulálja a rendszer a munkatársad és közötted fennálló aktuális jutalékszint különbséget és ez alapján a téged megillető jutalékot.

Még több infó az Innofit jutalék rendszeréről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük