Menü Bezárás

Innofit jutalék, Innofit jövedelem

Az Innofit cégnél megszerezhető jövedelmek, jutalék típusai

Ebben a bejegyzésben egy rövid, tájékoztató jellegű áttekintést adok az Innofit-nél szerezhető jutalékról, jövedelemről. Ez kifejezetten nem az Innofit cég hivatalos tájékoztatója, jutalékszabályzata, hanem a saját értelmezésem. Legjobb tudásom szerint összefoglaltam és leegyszerűsítettem a marketingterv magyarázatát a könnyebb megértés érdekében.

4 féle jövedelmet szerezhetsz az Innofitnél:

 • Differencia bónusz: Minden, a csoporton belüli vásárlás után a pontértékkel együtt az adott pillanatban érvényes üzleti szintnek és szintkülönbségnek megfelelő differencia bónusz kerül jóváírásra. Ez teszi ki eleinte a legnagyobb részét a jövedelmednek. (Lásd később részletesen!)
 • Jutalék saját vásárlás és közvetlen termékeladás után: a jutalékszintednek megfelelő teljes jutalékot megkapod. Ez gyakorlatilag a differencia bónusz egy speciális esete, amikor nincs alattad munkatárs, akivel osztoznod kellene a jutalékon.
 • Autó bónusz: meghatározott feltételek esetén, meghatározott keretösszegig az Innofit cég fizeti az autód lízingdíját. A további részletekért keress meg valamelyik elérhetőségemen vagy kattints ide!
 • Jogdíj bónusz: amennyiben az alattad lévő munkatárs is eléri 70%-os jutalékszintet, utána jogdíjra lehetsz jogosult. A további részletekért keress meg valamelyik elérhetőségemen és át tudjuk beszélni!

Dióhéjban a jogdíjbónuszról:
Gold manager szint felett, amennyiben teljesíti egy munkatárs az oldaltartását (a legerősebb láb minimum 40%-át eléri forgalomban a többi láb), akkor a csapatban lévő minden, legalább Gold manager szintű munkatárs oldaltartása után legfeljebb 4 mélységben jogdíjszerű bónusz jár, hónap végi elszámolással. Első mélységben 8%, másodikban 5%, harmadikban 3% és negyedikben 2%.

Külön kérésre egészítem ki a cikkemet ezzel a résszel, ami elsőre talán bonyolultul hangzott, először nem is írtam róla. Hiszen több olyan kifejezést is használok, amit nem biztos, hogy ismersz és a megértéshez az Innofit és általában az MLM marketintervek logikájának mélyebb ismerete szükséges. De bármikor szívesen mindent elmagyarázok neked, keress meg nyugodtan. 🙂

Innofit marketing esettanulmány

Innofit differencia bónusz kalkulációja

Csoport összpontszáma: Minden eladott terméknek van egy pont értéke. Az alattad kiépülő teljes hálózat és a saját vásárlásodat alapján elért összes pont együtt a csoportod összpontszáma, ami alapján megállapításra kerül a jutalékszinted.

Innofit termékek ára, pontértéke: Az Innofit termékek ára EUR-ban van meghatározva, a vásárlás napján érvényes árfolyamon kerül átszámításra Ft-ra. Az Innofit munkatársak és a külső vásárlók egyforma áron vásárolhatják meg a termékeket.

 • Innofit Topform (125 ml), 15 pont, 45 EUR, kb. 14.800 Ft, 1-2 havi adag
 • Innofit Child (125 ml), 15 pont, 45 EUR, kb. 14.800 Ft, 1-2 havi adag
 • Innofit Purfit (20 tasak*6g), 10 pont, 30 EUR, kb. 9.700 Ft
 • Innofit Orifit (20 tasak*6g), 10 pont, 30 EUR, kb. 9.700 Ft
 • Basic csomag (a 4 féle termék együtt), 50 pont, 129 EUR, kb. 42.000 Ft

Elvárt forgalom: Az InnoFit havi minimum 50 pontnyi saját forgalmat vár el a munkatársaitól, ami lehet csak saját, vagy csak mások vásárlása által, vagy a kettő kombinációjából. Aki nem teljesíti, maximum 3 hónap szünetelés után átminősül csak vásárlóvá, hiszen nem épít hálózatot. Könnyítés, hogy amíg nem éred el a Silver Manager üzleti szintet, addig lehetőséged van csak egy termék megvásárlására, kiegészítve a webiroda használati díjjal (ezzel minimum 30 pontod lesz), amennyiben csak saját fogyasztással akarod teljesíteni az aktivitásodat.

Százalékos jutalék, jutalék szint: A csoportod által elért összpontszám alapján határozódik meg a jutalék szinted. A megszerzett jutalékszintedet 3 hónapig tarthatod meg. Ha a 3 hónap alatt ismét sikerül teljesíteni az adott jutalékszintet, akkor újra kezdődik a 3 hónapos megtartási időszak. Ha pedig új szintet értél el, akkor annak kezdődik a 3 hónapos megtartási periódusa.

Innofit jutalék, innofit marketing terv, innofit mlm

Differencia bónusz: Vásárlásonként számítódik. A saját százalékos szintből le kell vonni annak a közvetlen munkatársnak a százalékos szintjét, akinek a csoportjában a vásárlás történt, majd ezt be kell szorozni a vásárolt termék pontértékével, aztán 1,117 euróval, majd a forint aktuális árfolyamával.

Például, ha Bronz manager (30%) szinten vagy és egy Team Leader (10%) szinten lévő közvetlen munkatársad csapatában történik 50 pontértéknyi vásárlás, akkor ennyi jutalék jár neked érte: 50 * (30%-10%) * 1,117 * 330 = ~3.700 Ft

Jutalék összeg forintban: Az EUR-ban számolt jutalékod a minden egyes vásárlás napján érvényes EUR/HUF árfolyammal kerül átváltásra forintra.

Real time elszámolás: más mlm hálózatokkal szemben a jutalék szint meghatározása mindig valódi időben történik, nem pedig hónap végi elszámoláskor, összesítéskor. A minden új vásárlás (pontszerzés) pillanatában kalkulálja a rendszer a munkatársad és közötted fennálló aktuális jutalékszint különbséget és ez alapján a téged megillető jutalékot.

Még több infó az Innofit jutalék rendszeréről

Ha mélyebben is érdekel az Innofit jutalékszabályzata, akkor ide kattintva tudod elolvasni a 2019. október 25-én hatályos tartalommal.

Illetve regisztrálj az alábbi linken, és a regisztrációd véglegesítése előtt minden téged érdeklő kérdést alaposan átbeszélünk az Innofit jutalék rendszeréről.

2 Comments

 1. Kinga

  Kedves Ági!

  A táblázatban a várható jövedelem oszlop a nyereség vagy csak a jutalék? Gondolom utóbbi, tehát ebből még le jön a marketing költség meg a termék vásárlás meg a webiroda díj?

  Köszönöm!

  • PapAgi

   Kedves Kinga! Nagyon jó kérdés, köszönöm szépen! 🙂 Az itt szereplő összegek a jutalékok, a felmerülő kiadásaidat nem tartalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük