Menü Bezárás

Milyen betegségekre jók a Zinzino termékek?

Az érdeklődőkben gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen betegségekre jók a Zinzino termékek. Ezért fontos kiemelni, hogy a Zinzino termékek nem gyógyszerek, amelyek betegségeket gyógyítanak, hanem tudományos gondossággal kifejlesztett táplálékkiegészítők.

Olyan alapvető tápanyagokkal egészítik ki a táplálkozásunkat, amikre a szervezetnek óriási szüksége van az optimális működéséhez. Csak nehezen tudjuk bevinni a normál táplálkozásunkkal. Ezekre a tápanyagokra mindenkinek szüksége van, akár szenved valamilyen betegségben, akár nem.

Amikor az emberi szervezet megkapja azokat a tápanyagokat, amik az optimális működéséhez szükségesek, de korábban hiányoztak az étrendből, akkor elkezd máshogyan működni. Másabb típusú építőkockákat kapott, amiből fel tudja építeni, amivel működtetni önmagát.

Amikor a legapróbb építő elemeink, a sejtjeink elkezdenek jobban, optimálisabban működni, akkor ez a hatás összeadódik, és beindulhat a szervezet öngyógyító képessége.

Milyen betegségekre jók a Zinzino termékek?

A Zinzino Balance olaj egy egyszerű, de zseniális gondolatból született

TÉNY: Tudományosan bizonyított tény, hogy a sejtjeink optimális működéséhez szükséges, hogy a testünkben legyen elegendő omega 3 zsírsav. Ezen belül az omega 6, omega 3 zsírsavak egymáshoz viszonyított aránya 3:1 vagy jobb legyen. Elegendő omega 3 hiányában a szervezet folyamatosan krónikus gyulladásban van, működése így nem optimális.

TÉNY: Normál táplálkozással nagyon nehezen tudunk annyi omega 3-at bevinni, amire a szervezetnek szüksége van. Ennek az a legfőbb oka, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagyon sok omega 6-ot tartalmaznak, vagyis az omega 6 bevitelünk drasztikusan megnövekedett, míg az omega 3 bevitelünk, inkább csökkent, mintsem növekedett. Elcsúszott ennek a két omega zsírsavnak az egymáshoz viszonyított aránya az optimálistól az étrendünkben.

TÉNY: Általában csak valamilyen táplálékkiegészítővel tudnánk pótolni a hiányzó omega 3-at. Meg is jelent rengeteg omega 3 készítmény a piacon. De átfogó tanulmányok kimutatták, hogy gyakran hatástalanok a forgalomban lévő omega 3 táplálékkiegészítők, mert nem tartalmazzák az omega 3 felszívódásához szükséges polifenolokat. A polifenolok alapból benne vannak egyébként a halolajban, de a gyártási eljárás, finomítás, tisztítás során szükségszerűen megsemmisülnek.

ZINZINO BALANCE OLAJ ZSENIÁLIS MEGOLDÁSA: Pótoljuk vissza utólag ezeket a polifenolokat, amik elvesznek a gyártási eljárás során és akkor hatékonyabban fel fog szívódni az omega 3 a szervezetben. A Zinzino Balance olajban gyártás során megsemmisült állati polifenolokat az olivaolajban található növényi polifenolokkal pótolják. Ezt a megoldást szabadalom védi. Még egy jó darabig más nem gyárthat hasonló táplálékkiegészítőt.

Milyen egyszerű és milyen zseniális, nem?

Engem a skorbut ellenszerének, a C vitaminnak felfedezésére emlékeztet. Biztos ismered a sztorit az iskolából, hogy régen a hosszú tengeri utakon a tengerészek nem fogyasztottak friss zöldésgeket, gyümölcsöket, így nem jutottak C vitaminhoz sem. Ez a C vitamin hiány okozza a skorbutot, amiben rengeteg tengerész csúnya, fájdalmas halált halt. Persze az 1500-as évek első felismerései, és gyakorlati megvalósítás között itt is eltelt vagy 2-300 év, mire az 1800-as évektől kötelezően előírták a citromlé fogyasztást a tengerészeknek.

Ez egy több száz éves sztori!

Több száz éve tudjuk, hogy ha valamilyen fontos tápanyag nem jut be a szervezetünkbe, nem szívódik jól fel, akkor az megbetegít bennünket. Ebben nincs semmi új!

Érdekel, hogy másoknak mik a tapasztalataik a Zinzino termékek fogyasztásával?

Azt bizonyára te is tudod, hogy nagyon szigorú feltételei vannak annak, hogy nyilvánosan milyen állítások fogalmazhatók meg, tehetők táplálékkiegészítő termékekkel kapcsolatban, így egy zárt felületre invitállak, ahol elmerülhetsz az elképesztő mennyiségű véleménybe, tapasztalatba.

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a Zinzino termékek nem gyógyszerek, és nem tulajdonítható nekik semmiféle gyógyhatás. A Zinzino termékek nem helyettesítik sem a diagnosztizálást, sem az orvosi ellátást vagy a kiegyensúlyozott táplálkozást. A zárt felületen mindenki a saját véleményét olvashatod majd.

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy pontosan mely termékekkel kapcsolatos vélemények vagy milyen egészségügyi kihívások kapcsán érdekelnek a Zinzino termékek, és rövid időn belül emailben küldöm neked a tudnivalókat:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük