Menü Bezárás

Zinzino üzleti lehetőség

Mit kell csinálni Zinzino független partnerként? Miből áll a Zinzino üzleti lehetőség?

Zinzino üzleti lehetőség esetén, mint általában a networkmarketing cégeknél, alapvetően 2 féle tevékenységgel lehet pénzt keresni a Zinzinonál. Ideális esetben egyszerre csinálod mind a kettőt:

  1. Vásárlókat hozol a cégnek (termék eladás)
  2. Partnereket hozol a cégnek, akik további vásárlókat és/vagy partnereket hoznak a Zinzino-nak (csapatépítés)

Zinzino üzleti lehetőség videós prezentációja

Mi a termék, amit értékesítünk a Zinzino-nál?

A Zinzino speciális táplálékkiegészítőket és egészségügyi állapotot mérő teszteket forgalmaz. Ezek közül szerintem a két legfontosabb a Zinzino balance teszt és a Zinzino balance olaj. A teszt megmutatja, hogy szükség van omega 3 kiegészítésre, aminek hatékony forrása a Zinzino balance olaj. Hatékony kombináció!

Zinzino balance teszt

Zinzino balance teszt egy profi száraz vércsepp teszt. Mintavételi készlet segítségével otthon egyszerűen vérmintát tudunk venni magunktól. A mintánkat névtelenül elpostázzuk a norvég VITAS laborba, ahol 10-20 nap alatt kiértékelik.

A laborban 11 zsírsavat vizsgálnak mega vérmintánkból, ami lefedi a vérünkben található zsírsavak 95%-át. A kapott eredményekből többféle, egészségi állapotodra vonatkozó mutató készül. Mutatónként pedig egészségügyi ajánlásokat kapunk, hogy milyen tápanyagokat fogyasszunk. A kapott eredmény online megnézhető.

Az esetek 95%-ban az a tapasztalat, hogy túl alacsony az omega 3 szint a vérünkben. Az 59.957 db elvégzett magyar Zinzino balance teszt alapján hazánkban az omega 3 táplálékkiegészítőt nem fogyasztók átlagos omega 6:3 aránya 36,8:1-hez az ideális 3:1.helyett.

A 3:1 omega 6:3 arány a sejtjeink optimális működéséhez, anyagcseréjéhez szükséges. Ha sejtjeink nem működnek optimálisan, akkor a sejtekből felépülő testünk, szerveink sem fognak optimálisan működni.

Zinzino balance olaj

Ezt az omega 6:3 arányt képes hatékonyan helyreállítani a Zinzino balance olaj. A Zinzino balance olaj halolajból, polifenolokból és D vitaminból álló komplex. A polifenolok segítenek az omega 3 zsírsav hatékony felszívódásában és pont ezek a polifenolok hiányoznak más omega 3 készítményekből.

Üzleti előnyök a Zinzino-nál

  • Az omega 3 kiegészítők szedésre gyakorlatilag mindenkinek, folyamatosan szüksége van. Hatalmas a piac.
  • A Zinzino-nál előfizetéses csomagokkal dolgozunk. Aki előfizet egy termékre, az az alacsonyabb árért cserébe vállalja, hogy 6 hónapra előfizet a termékre. Ha pedig megérti, megtapasztalja, hogy jót tesz neki a termék fogyasztása, akkor a továbbiakban is előfizető marad. Amíg valaki előfizető, Te folyamatosan kapod a jutalékodat.
  • Nemzetközi szinten is toborozhatunk vevőket és partnereket.

Mennyi pénzt lehet keresni a Zinzino-val?

Ez természetesen attól függ, hogy mennyi a vásárlód és mekkora csapatod van. Magyarországon már sokan elérték a havi 4.000 euró-s jövedelmet. Ez már szemmel jól látható, sokaknak stabil megélhetést biztosító, de inkább átlagosan jónak mondható kereset, vannak jó páran, akik ennél lényegesen többet keresnek.

Tudj meg többet az üzletről, munkamódszerünkről és az elérhető jövedelmekről! Keress bátran, ha bármilyen kérdésed felmerült és nyitott vagy egy kötetlen online beszélgetésre a Zinzino üzletről: Pap Ágnes, +36203780076, agnes.pap@mlmiskola.hu

zinzino üzleti lehetőség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük