Menü Bezárás

b-Epic mlm, Elev8 mlm, b-Epic jutalék, bEpic marketing terv

A B-epic MLM alapokon működő amerikai vállalat. Az MLM cégek jellemzője, hogy ha TE munkatársként vevőket illetve további munkatársakat szerzel, akkor jutalékban részesülsz az MLM cég jutalékszabályzata alapján.

Amikor munkatársként regisztrálsz a bEpic céghez, akkor kapsz egy saját linket, amin keresztül be tudnak regisztrálni a vevőid és a munkatársaid. Ide kattintva tudod megnézni az én linkemet. A regisztráció menetét ide kattintva találod.

Lássuk mennyit lehet keresni a B-epic MLM cégnél

Többféle jutalék és bónusz típus kerül kifizetésre, a teljes listát ide kattintva tudod megnézni. Most a legalapvetőbb jövedelem típusokat mutatom meg, ami a gerincét képezi a b-Epic jövedelmeidnek.

Costumer Bonus

50% jutalék minden törzsvásárlóként (Preferred Customer) regisztrált vevő vásárlása után. Igen, jól látod, minden egyes vevői termékvásárlás után 50% jutalékot kapsz. Ha 100 dollárért vásárol terméket, akkor 50 dollár a jutalékod.

Ezt a típusú jutalékot akkor is megkapod, ha Te az adott hónapban nem vagy minősült munkatárs, vagyis ha magad nem vásároltál semmit a bEpictől.

Fast Start Bonus

Minden terméknek van egy ún. bináris CV pontértéke. Hogy melyiknek mennyi, azt meg tudod nézni a rendelési felületen, ahol ki lehet választani a terméket vásárláskor.

Ha egy új munkatársat (Independent Distributor) regisztrálsz, akkor az ő első vásárlásának összes CV pontjának 50%-át kapod meg dollárban jutalékként.

Tehát, ha a képen látható 3 dobozos Elev8 kapszulát vásárolja meg az új munkatársad, akkor 70 CV*50%=35 dollár a jutalékod.

Fontos! Ezt a típusú bónuszt csak az első vásárlása után kapod, a további vásárlásai után nem.

Ezt a típusú jutalékot akkor is megkapod, ha Te az adott hónapban nem vagy minősült munkatárs, vagyis ha magad nem vásároltál semmit a bEpictől.

Monthly Lifestyle Bonus (100-700 $/hó)-havi életmód bónusz

Ha Te egy hónapban minimum 70 CV, vagyis 89,95 dollár értékben vásárolsz és vannak munkatársaid, akik ugyanígy tesznek, akkor lehetsz jogosult erre a havi fix bónuszra.

bEpic life style életmód bónusz
  • havi 100 dollárt kapsz, ha van 2 olyan személyesen szponzorált (általad beléptetett) munkatársad, akinek van 2 további munkatársa, akik mindannyian min. 70 CV (89,95 dollár) értékben vásároltak.
  • havi 300 dollárt kapsz, ha van 3 olyan személyesen szponzorált (általad beléptetett) munkatársad, akinek van 3 további munkatársa, akik mindannyian min. 70 CV (89,95 dollár) értékben vásároltak.
  • havi 500 dollárt kapsz, ha van 4 olyan személyesen szponzorált (általad beléptetett) munkatársad, akinek van 4 további munkatársa, akik mindannyian min. 70 CV (89,95 dollár) értékben vásároltak.
  • havi 700 dollárt kapsz, ha van 5 olyan személyesen szponzorált (általad beléptetett) munkatársad, akinek van 5 további munkatársa, akik mindannyian min. 70 CV (89,95 dollár) értékben vásároltak.

bEpic marketingterv videó

Itt találsz egy magyar nyelvű, szemléletes, régebbi videót a bEpic marketing tervéről. Néhány pontban volt változás, de az alapvető működését a rendszernek nagyon jól bemutatja.

Amiket észrevettem, hogy nem jól szerepelnek a videóban

A vevő és a munkatárs nem ugyanazt az árat fizeti a termékért. A különbség termékenként 10$. Egy termékcsomag egy terméknek számít.

Az Elev8 regisztrációt, vásárlást bemutató cikkemben már írtam, hogy a megrendeléskor még fizetni kell egy ún. nemzetközi díjat is. Ezt azóta kell, mióta megnyílt az európai lerakat.

Az autó bónusz helyett van a fentebb bemutatott havi életmód bónusz. Az elv hasonló, csak nem kell igazolni hogy van autód. Plusz már kisebb, 2×2-es, 3×3-as struktúrák felépítésére is fizet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük