Menü Bezárás

Elev8 kapszula (B-epic) vélemények, tapasztalatok

Az Elev8 kapszula összetevői eddig is ismertek és elismertek voltak. A B-epic abban alkotott újat, hogy ezt a sokféle természetes hatóanyagot egy kapszulába zárta.

Az Elev8 a tibeti, kínai és orosz tradicionális gyógyítást ötvözete különleges összetevőkkel. Olyan alapanyagokkal, amelyet több száz, több ezer éve ismernek és használnak a gyógyításban.

A B-epic első évében azért is volt akkora nagy sikere a zöld kapszulának, mert szedése közben, bár nem állítható, hogy a kapszulától, de gyors és látványos változások történtek a kapszulát fogyasztók szervezetében a kapszula fogyasztásával egy időben.

Még több infó a B-epic cégről és az Elev8 kapszuláról>>>

Elev8 összetevők

Eleve8 zöld kapszula összetevői 100%-ban természetes anyagokból áll. VEGA termék, HALAL és KOSHER szabványoknak megfelel. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Maga a kapszula is növényi eredetű.

Adaptogén keverék:  Ganoderma (Reishi Gomba), Chaga, Rhodiola Rosea, Cordyceps

Tiszta energia keverék: Guarana, Bacopa Monnier, L-Theanine, Zöld kávébab kivonat,Holly fa, Johymbine, B-Vitaminok: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, A, C, E, D, K1

Teljes tápanyag keverék zöldségekből és gyümölcsökből: spenót, brokkoli, sárgarépa,répa,paradicsom, cékla, shitake gomba, alma, áfonya, cseresznye, narancs, eper

Direktben a kapszulának jogszabály szerint nem tulajdonítható semmiféle gyógyhatás. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mégis milyen hatása lehet az Elev8 kapszulának, akkor érdemes azt megvizsgálnod, rákeresned, hogy hagyományosan milyen gyógyító hatást tulajdonítanak az egyes összetevőinek.

Ide kattintva olvashatod el a B-epic cég hivatalos tájékoztatóját az Elev8 kapszuláról (angol).

elev8 kapszula összetevői

Mit kell tudni az adaptogén növényekről

A zöldségek és gyümölcsök tápláló hatásait mindenki ismeri és tudja, hogy ezeket fogyasztani ajánlott. Az élénkítő gyógynövény komplex összetevőinek többsége is ismerős lehet. Ami talán kevéssé ismert, azok az adaptogén növények.

Az adaptogén növények tökéletesen alkalmazkodnak, adaptálódnak. Azaz akkor és úgy hatnak az emberi szervezetre, ahogy az adott szituációban szükség van rájuk.

A tradícionális kínai orvoslás jól ismeri ezeket a gyógynövényeket. Egyes helyeken fiatalító, energetizáló növényeknek is nevezik őket. 300 gyógynövényből csupán egy rendelkezik ezzel a jótékony, adaptogén hatással. A tudománynak a mai napig nem sikerült mesterséges úton ilyen kifinomult készítményt előállítania.

Az adaptogén vegyületek egységes jellemzője, hogy az összes sejtre hatnak és kiegyensúlyozzák azok működését függetlenül attól, hogy azok milyen irányban mozdultak el korábban. Ha szükséges, lelassítják a túlműködő, felgyorsítják az alulműködő szerveinket. Folyamatosan fogyaszthatóak, ugyanis a megfelelően működő szerveinkre nincsenek befolyással.

Ha az Elev8-ben csak az adaptogén növények hatóanyagai lennének, az már önmagában szuper termék lenne. De tudjuk, hogy más elismert gyógynövények is az összetevők között szerepelnek. A tápláló zöldség- és gyümölcskivonatokkal együtt olyan terméket alkotott meg a B-epic, amely valóban egyedülálló.

A B-epic első évében azért is volt akkora nagy sikere a zöld kapszulának, mert szedése közben, bár nem állítható, hogy a kapszulától, de gyors és látványos változások történtek a kapszulát fogyasztók szervezetében.

Az Elev8 adaptogén összetevőinek a test valamennyi szervére, szervrendszerére, sejtjére hatással vannak, így sejt szinten képes táplálni a szervezetet és eljut azokhoz az apró sejtekhez is, amelyekhez más tápanyag nem. Ezért szinte berobbantja a test működését, elindít olyan változásokat, amik előtte nem remélt az ember. Éppen emiatt krónikus betegséggel élőknek nem is szabad egy egész kapszulával indítaniuk, csak fokozatos bevezetéssel szabad indítaniuk és emelniük a napi adagokat.

Elev8 kapszula vélemények

Ha rákeresel az interneten, akkor az Elev8-ről sok képes és videós terméktapasztalatot, termékvéleményt fogsz találni. Ezek a tapasztalatok nem egyik napról a másikra következtek be, hanem hetek vagy hónapok alatt történt a változás. A fotók a külső változásokat tudják csak bemutatni, a szöveges beszámolókban szinte mindenki említi, hogy energikusabbnak érezte magát mind fizikai, mind szellemi szinten.

Energiára pedig mindenkinek szüksége van, az élet maga nagyon igénybe vesz bennünket. Nem véletlen, hogy olyan sok kávé, kóla és energiaital fogy. Az Elev8 természetes módon energetizál. Több fogyasztó beszámolt róla, hogy fokozatosan csökkent, majd meg is szűnt az igénye a kávéra, energiaitalra, amelyet előtte rendszeresen fogyasztott.

Ide kattintva még több véleményt találsz az Elev8 kapszuláról>>>

Személyes tapasztalataim az Elev8 kapszulával kapcsolatban

Igazából az én érdeklődésemet személy szerint azok az Elev8 kapszula vélemények csigázták fel, amelyek az energiaszint jelentős növekedéséről számoltak be.

Már gyerekként is alacsony vérnyomású, energiátlan, fáradékony voltam. 12 éves korom óta orvosi utasításra kávézom. Ez az egész felnőtt koromra csak rosszabb lett. Az utóbbi időben pedig már kifejezetten kritikus volt a helyzet. Heteken keresztül az ágyból alig bírtam kikelni a fáradtságtól. Szóval mikor hallottam az Elev8 kapszuláról, úgy voltam vele, hogy nekem ezt a cuccot muszáj kipróbálnom.

elev 8 kapszuéa vélemények
  • Kb. 2 hét kapszula szedés után kezdtem érezni, hogy itt valami változás van. Napról napra egyre többet feladatot bírtam elvégezni, mint korábban és ami fantasztikus érzés, hogy kitisztult a fejemből a korábbi tompa köd.
  • A másik érdekes megfigyelésem, hogy sokkal kevésbé vagyok éhes, mint korábban így jóval kevesebbet is eszem. Ennek is örülök, mert szívesen leadnék pár kilót.
  • Van még egy érdekes tapasztalatom: sokkal üdébbnek látom az arcom a tükörbe, mintha fiatalodtam volna pár évet.

Persze, nem állítom, hogy mindezek az Elev8 kapszulától vannak, de a tapasztalataim egybeesnek a kapszula szedésével. Gyorsan be is rendeltem magamnak a következő havi adagot. 😉

Elev8 kapszula ára, Elev8 rendelés

Egy külön cikkben készítettem neked egy részletes leírást, hogy milyen módon tudod megrendelni az Elev8 kapszulát és hogy mennyibe kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük