Menü Bezárás

DoTERRA átverés, doTERRA vélemények, doTERRA olajok, doTERRA termékek

Őszinte leszek, nem tudom, hogy a doTERRA átverés-e. Nem ismerem sem a doTERRA olajokat, sem a doTERRA üzleti modelljét, marketing tervét. Azt viszont tudom, hogy mi az a legfontosabb dolog, aminek mindenképpen rendbe kell lennie egy MLM cégnél ahhoz, hogy egy új munkatárs egyáltalán elvi szinten sikereket érhessen el.

Résen kell lenned, nem véletlen, hogy sok az MLM-es átverés.

doterra átverés, doterra olajok

Mi az a legfontosabb dolog, amit elengedhetetlen megvizsgálni egy MLM céghez való csatlakozás előtt?

DoTERRA belépés előtt alaposan meg kell vizsgálnod, hogy milyen termékeket és milyen üzleti stratégiával kínál a DoTERRA!

  • Szerinted jók a doTERRA olajok? Milyenek az elérhető doTERRA vélemények?
  • Mit gondolsz a doTERRA olajok áráról? Egy átlag ember, átlag fizetésből könnyedén megengedheti magának a megvásárlásukat?
  • Te használod és vannak pozitív terméktapasztalataid, amit szívesen elmesélsz másoknak is?
  • Mennyire ismerik az emberek már most a doTERRA termékeket? Van iránta érdeklődés, kereslet?
  • Csak a munkatársak vásárolják a doTERRA olajokat vagy vannak a termékeknek olyan vevői is, akik csak önmagában a termékek hasznossága, előnyei miatt vásárolják őket?
  • A doTERRA mlm cég termék eladásainak mekkora része érkezik a munkatársak és mekkora része a sima vevők vásárlásaiból?

Ezért fontos alaposan megvizsgálni a doTERRA olajokat

Egy legálisan működő MLM cég csak a termékek eladásából tud a munkatársainak jutalékot fizetni. Ha nincs termék eladás, nincs miből jutalékot fizetni.

Ha csak a tagok veszik meg a kötelezően előírt termék mennyiséget, és nincsenek vevők, akik csak a terméket veszik meg önmagáért, mert akarják a terméket használni, akkor ez gyakorlatilag egy piramis játék. Ebben az esetben csak a tagok befizetéseinek egy töredéke kerül visszaosztásra jutalékként. Ha ide szervezel be magad alá munkatársat, akkor gyakorlatilag becsapod és kihasználod őt, hiszen a rendszer matematikája miatt esélye sincs itt pénzt keresni.

Érdemi jutalék abból van, ha egy munkatárs sok terméket ad el vevőknek és talál olyan munkatársakat, akiket megtanít rá, hogy szintén sok terméket tudjanak eladni sima vevőknek. Ebben az esetben a sima vevőknek eladott termékek árából keletkezik a szép nagy jutalékként kifizethető összeg.

DoTerra átverés-e? Összefoglalás

Csatlakozás előtt alaposan vizsgáld meg a doTERRA olajokat és egyéb termékeket és hogy milyen segítséget kapsz a cégtől, a felső vonaladtól a termékek eladásához.

Egyedül a termék eladásból van a pénz az MLM-ben! Aki mást mond, éppen átver téged!

A termék eladásában kell jónak lenned. Ha ez megvan, akkor van értelme munkatársat toborozni és őt is kiképezni, hogyan legyen jó ő is a termékek eladásában, amivel ugye neked is pénzt keres.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük