Menü Bezárás

Online MLM, online hálózatépítés

Online MLM, online hálózatépítés technikái

Kb 1,5 éve keresek pénzt online MLM, online hálózatépítés segítségével.

Azt kell hozzá tudni rólam, hogy kb. 10 éve kezdtem először blogolni, majd webáruházakat indítottam, amit azóta is üzemeltetek.

Rengeteget képeztem magam, és sok gyakorlati tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy mi működik az online marketingben és mi nem. Tudom, hogyan lehet embereknek valamit az interneten keresztül eladni.

Online mlm, online hálózatépítés módszertana

A sikeres online MLM, online hálózatépítés 2 legfontosabb összetevője

 • Saját honlap

Meggyőződésem, hogy a sikeres online MLM, online hálózatépítés záloga egy informatív saját honlap.

A saját alatt azt értem, hogy tényleg SAJÁT!! Azaz, amit Te magad szerkesztesz, Te magad írod hozzá a szöveget és nem az, amit “készen” kapsz az MLM cégtől.

Megvannak azok a kötelező dolgok, amiknek, mindenképpen szerepelnie kell egy ilyen pénztermelő honlapnak.

 • MLM cég, akihez csatlakozol

Gondosan válaszd meg, hogy kihez csatlakozol! Nem minden MLM cég alkalmas arra, hogy Te náluk valóban online tudj hálózatot építeni. Sőt őszintén szólva rengeteg olyan cég van, akivel semmilyen szinten sem érdemes szóba állni. Nem véletlenül emlegetik annyit az MLM átverést, meg a piramis játékot.

Az Innofitnél például klasszul tudtam online hálózatot építeni. A weboldalam szépen hozta az érdeklődőket, regisztrálókat, mégsem értem el azt az eredményt, amiért megérte nekem folytatni.

A Farmasi üzletemhez ugyanúgy létrehoztam egy weboldalt. Vagyis kettőt, mert a Farmasi termékeket egy külön weboldalon mutatom be. Igazából egy oldalon belül is csinálhattam volna.

A Farmasinál kiválóan működik az online hálózatépítési stratégiám. A honlapom termeli az új belépőket, törzsvásárlókat. Ez többnyire automatikusan lezajlik. Néha, ha valaki elakad, akkor felhív és segítséget kér tőlem. Nekik szívesen segítek.

Nemrégiben fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy keresek olyan további MLM cégeket, mint a Farmasi. Olyan cégeket, akiknél hatékonyan lehet és érdemes is online hálózatot építeni az én módszeremmel.

Így lesz egy MLM jövedelem portfólióm, több forrásom, ahonnan jön a pénz. A KATA-ban úgyis a levegőben van most a szigorítás, hogy ha egy forrásból 3M Ft-nál több bevételem van, akkor plusz 40% adót kell fizetni. Így inkább jöjjön több forrásból be pénz. Írok róla egy külön cikket, hogy milyen szempontok alapján válaszom ki ezeket az online MLM, online hálózatépítés kompatibilis cégeket.

Online MLM, online hálózatépítés működése – összefoglalás

 • Egy gondosan kiválasztott MLM céghez kapcsolódva készítek egy saját honlapot. Azt, hogy mit kell kiírni egy honlapra, hogy működjön a dolog pontosan tudom a meglévő online marketing tapasztalataim alapján.
 • A kész honlapomat a szükséges szinten karbantartom, fejlesztgetem.
 • Ha kapok telefonos vagy email-es megkeresést, akkor azokra válaszolok.

Leegyszerűsítve: Prüntyizek a laptopomon sorozatnézés közben és ha csörög a telefonom, akkor felveszem. 🙂

1 Comment

 1. Aminger Márton

  Szuper. Igazán hasznos írás/BlogCikk köszönettel olvasom.

  Egy pár ilyen saját oldalra szükségem lenne, magánszemélyként vagyok 20+ éve Onliner, idén leszek XXX. éves Gyermekkorom óta próbálok Online építkezni, még kevesebb sikerrel. Apró dollárok.euro kísáéretében, folyton tanulok. Minden egyes nap Új skilleket.

  Előre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük