Menü Bezárás

Online MLM, online hálózatépítés

Online MLM, online hálózatépítés technikái

2019 óta keresek pénzt online MLM, online hálózatépítés segítségével. Vagyis ha egészen őszinte akarok lenni, inkább csak az MLM termékek forgalmazását, vásárlók regisztrálását végzem, valódi munkatársam sose lett. Ehhez bizonyára megkerülhetetlen a személyes munka.

Azt kell hozzá tudni rólam, hogy kb. 2010-ben kezdtem először blogolni, majd webáruházakat indítottam, amit azóta is üzemeltetek.

Rengeteget képeztem magam, és sok gyakorlati tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy mi működik az online marketingben és mi nem. Tudom, hogyan lehet embereknek valamit az interneten keresztül eladni.

Online mlm, online hálózatépítés módszertana

A sikeres online MLM, online hálózatépítés 2 legfontosabb összetevője

 • Saját honlap

Meggyőződésem, hogy a sikeres online MLM, online hálózatépítés záloga egy informatív saját honlap.

A saját alatt azt értem, hogy tényleg SAJÁT!! Azaz, amit Te magad szerkesztesz, Te magad írod hozzá a szöveget és nem az, amit “készen” kapsz az MLM cégtől.

Megvannak azok a kötelező dolgok, amiknek mindenképpen szerepelnie kell egy ilyen pénztermelő honlapnak.

 • MLM cég, akihez csatlakozol

Gondosan válaszd meg, hogy kihez csatlakozol! Nem minden MLM cég alkalmas arra, hogy Te náluk valóban online tudj hálózatot építeni. Sőt őszintén szólva rengeteg olyan cég van, akivel semmilyen szinten sem érdemes szóba állni. Nem véletlenül emlegetik annyit az MLM átverést, meg a piramis játékot.

Az Innofitnél például klasszul tudtam online hálózatot építeni. A weboldalam szépen hozta az érdeklődőket, regisztrálókat, mégsem értem el azt az eredményt, amiért megérte nekem folytatni.

A Farmasi üzletemhez ugyanúgy létrehoztam egy weboldalt. Vagyis kettőt, mert a Farmasi termékeket egy külön weboldalon mutatom be. Igazából egy oldalon belül is csinálhattam volna.

A Farmasinál kiválóan működött az online hálózatépítési stratégiám. A honlapom termelte az új belépőket, törzsvásárlókat. Ez többnyire automatikusan lezajlott. Néha, ha valaki elakadt, akkor felhívott és segítséget kért tőlem. Nekik szívesen segítettem. Aztán a cég fogta magát és kivonult Magyarországról, hát a szívem szakadt meg.

Online MLM, online hálózatépítés működése – összefoglalás

 • Egy gondosan kiválasztott MLM céghez kapcsolódva készítek egy saját honlapot. Azt pontosan tudom a meglévő online marketing tapasztalataim alapján, hogy mit kell kiírni egy honlapra, hogy működjön a dolog .
 • A kész honlapomat a szükséges szinten karbantartom, fejlesztgetem.
 • Ha kapok telefonos vagy email-es megkeresést, akkor azokra válaszolok.
 • Ez a módszer főként termék forgalmazásból származó jutalékok elérésére szolgál. Bár ha meg tudsz rá tanítani munkatársakat, hogyan legyen nekik is ilyen honlapjuk, akkor határ a csillagos ég! 🙂

Leegyszerűsítve: Prüntyizek a laptopomon sorozatnézés közben és ha csörög a telefonom, akkor felveszem. 🙂

1 Comment

 1. Aminger Márton

  Szuper. Igazán hasznos írás/BlogCikk köszönettel olvasom.

  Egy pár ilyen saját oldalra szükségem lenne, magánszemélyként vagyok 20+ éve Onliner, idén leszek XXX. éves Gyermekkorom óta próbálok Online építkezni, még kevesebb sikerrel. Apró dollárok.euro kísáéretében, folyton tanulok. Minden egyes nap Új skilleket.

  Előre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük