Menü Bezárás

Zinzino átverés-e, Zinzino vélemények, Zinzino termékek

Érthető, hogy felmerült benned a kérdés, hogy a Zinzino átverés-e. Évek óta foglalkozom weboldalak készítésével, online marketinggel, és megfigyeltem, hogy minden MLM céggel kapcsolatban fel szokott ez a “kamu kérdés” merülni.

Nem csak a network cégekkel kapcsolatban szokott bizonytalanság lenni az emberekben, hanem gyakorlatilag mindennel kapcsolatban, ami valami új, ismeretlen. Szerintem ez is érthető. A Zinzino olaj pedig egy új termék, amely egy olyan egészségügyi kérdésre hívja fel a figyelmet, amiről a többségünk még csak nem is hallott.

zinzino átverés, zinzino vélemények

Mire jó a Zinzino balance olaj és miért fontos neked is fogyasztanod?

A tőzsdén jegyzett svéd Zinzino vállalat fő terméke a Zinzino balance olaj, melyet szokták csak simán Zinzino olajnak vagy Zinzino halolajnak is nevezni. Ez a speciális, jól felszívódó omega 3 alapú készítmény arra szolgál, hogy segítsen helyreállítani az emberi szervezetben az omega 3 és omega 6 zsírsavak helyes arányát. Ugyanis amikor ennek a két zsírsavnak az egymáshoz viszonyított aránya nem megfelelő, az nagy galibát okoz az emberi szervezetben.

Amikor nincs egyensúlyban az omega 6:3 arányod, akkor az folyamatosan gyulladásban tartja a szervezedet. A modern civilizációs betegségek alapja a szervezetben lévő gyulladás. A sejtjeid nem fognak optimálisan működni: a sejtfal megkeményedik, rosszul átjárható lesz. A tápanyagok nem jutnak be hatékonyan a sejtekbe, a salakanyagok is nehezen tudnak távozni. A sejtek nem tudnak hatékonyan kommunikálni sem egymással. Az emberi test így sok billió nem optimálisan működő sejtből épül fel, ami nem tud így optimálisan működni és mindenféle bajai lesznek.

Az emberek 95%-ak a szervezetében túl sok az omega 6 és túl kevés az omega 3 zsírsav. Ennek az az oka, hogy a feldolgozott élelmiszerek, és a nagyüzemi állattartásból származó élelmiszerek sokkal több omega 6-ot tartalmaznak, mint amit korábban fogyasztott az ember. Tehát az omega 6 fogyasztásunk drasztikusan megnövekedett, míg az omega 3 fogyasztás inkább csökkent, mint nőtt. Emiatt a az omega 6:3 arány a szervezetünkben jelentősen eltolódott.

Mi a megfelelő omega 6:3 arány?

A DNS-ünk 1:1 arányra van kódolva, tudományos világ szerint legalább 3:1 arány kívánatos az egészség fenntartásához. A WHO hivatalos állásfoglalásában legalább 4:1-hez arányt, az Északi Miniszterek Tanácsa 5:1-hez vagy jobb arányt tart elfogadhatónak.

Ezzel szemben sajnos a lassan 1.000.000 db elvégzett Zinzino teszt statisztikái azt mutatják, hogy Magyarországon és világszerte is sokkal rosszabb az emberek omega 6:3 aránya, mint amit a tudósok vagy a szakmai szervezetek ajánlanak.

Ide kattintva megnézheted a zinzinotest.com oldalon, hogy az egyes országokban mit mutatnak a balance teszt eredmények.

Az 59.957 db elvégzett magyar Zinzino balance teszt alapján hazánkban az omega 3 táplálékkiegészítőt nem fogyasztók átlagos omega 6:3 aránya 36,8:1-hez. Míg 4 hónap Zinzino balance olaj fogyasztása után ez az arány 3,5:1-re javul. Azért 4 hónap múlva készül a második teszt, mert 4 hónap alatt újjul meg teljesen a vörösvérsejt állományunk.

Zinzino balance olaj hatása-teszt eredmények

Zinzino vélemények, Zinzino balance olaj vélemények

Biztosan kíváncsi vagy, hogy mi a tapasztalatuk, véleményük azoknak, akik már fogyasztják a Zinzino olajat és az egyéb olyan Zinzino termékeket, mint a Zinobiotic, Zinzino Viva+ vagy a Zinzino Protect+.

Én imádom őket, szinte mindent szedek és napról napra jobban érzem magam a bőrömben. Alig várom, hogy leteljen a 4 hónap, kicserélődjön az összes vörösvérsejtem és megcsinálhassam a második tesztemet.

Ide kattintva találod a Zinzino vélemények óriási gyűjteményét>>>

Szintén gyakran merül fel a kérdés, hogy milyen betegségekre jók a Zinzino termékek. Ezért írtam erről egy külön bejegyzést is. De itt is szeretném elmondani, hogy a Zinzino termékek nem gyógyszerek, amik betegségeket gyógyítanak, hanem olyan tápanyagok, amikből gyakran hiányt szenvednek az emberek.

A sejtfalak átjárhatósága Nem ismerem sem a Zinzino termékeket, sem a Zinzino üzleti modelljét, marketing tervét.

Zinzino termékek megvásárlása

A Zinzino termékeket megvásárolhatod kiskereskedelmi áron vagy egy lényegesen kedvezőbb, ún. törzsvásárlói áron. Akkor számítasz törzsvásárlónak, ha legalább egy törzsvásárlói előfizetésed (Premier Kit) van.

A törzsvásárlói előfizetés (Premier Kit) egy kezdő csomagból +6 havi előfizetésből áll. Sok féle Premier Kit van, keress nyugodtan és segítek a regisztrációban, vásárlásban. Pap Ágnes, +36203780076, agnes.pap@mlmiskola.hu

De persze egyedül is meg tudod csinálni, csak a rendeléskor mindenképp meg kell adni, hogy mely partneren keresztül vásárolsz. Ha nem látod megjelenni a nevemet (Pap Ágnes, azonosító: 2013565650), akkor a nevemre vagy az azonosító számomra keress rá a “Zinzino partner” keresése pontnál.

Tehát a kedvezőbb árért cserébe vállalni kell, hogy 6 hónapig előfizetsz a kiválasztott termékre. A termékek árát+1/2 szállítási költséget havonta vonják a bankkártyádról, szállítás 2 havonta történik, amikor 2 havi adagot kapsz meg egyszerre. A szállítási költség csökkentése miatt találta ki ezt a konstrukciót a Zinzino.

Például a legnépszerűbb előfizetés a ‘BalanceOil Premier Kit with Test’ kezdőcsomag jelenleg 188 EUR+8 EUR szállítási költségbe kerül, majd havonta 38 EUR+4 EUR szállítási költségbe 6 hónapig 1-1 db 300 ml-es olaj.

A ‘BalanceOil Premier Kit with Test’ kezdő csomag tartalma:

 • 2 db 300 ml-es Zinzino balance olajat választható ízben
 • 2 db 100 ml-es Zinzino balannce olajat narancsos+menta
 • 2 db Zinzino Balancetest, 1 db teszt a kezdő csomaggal szállítva, 1 db teszt 4 hónap múlva szállítva.

Zinzino, mint üzlet

Van egy saját szempontrendszerem, ami alapján meg szoktam vizsgálni, hogy érdemes-e egy cég partnerévé válni. Természetesen a Zinzino-t is megvizsgáltam, mielőtt csatlakoztam a céghez.

 • Jók-e a Zinzino termékek? Milyenek az elérhető Zinzino vélemények?
  Rengeteg terméktapasztalatot átolvastam, és ennyi ember nem tévedhet. Alig vártam, hogy én is kipróbálhassam a termékeket. PIPA
 • Milyen a Zinizino termékek ára? Egy átlag ember, átlag fizetésből könnyedén megengedheti magának a megvásárlásukat?
  1 üveg Zinzino olaj ára törzsvásárlóknak 38 EUR, ami ráadásul a Z4F (Zinzino for free) programban teljesen ingyenessé is tehető. Persze lehetne olcsóbb, de azért ez még teljesen megfizethető ár. PIPA
 • Saját terméktapasztalat
  Kb. 2-3 hét termékhasználat után kezdtem érezni, hogy egyre jobban vagyok. Az fantasztikus, hogy sokkal jobban alszom, és az agyam is jobban vág. Kíváncsian várom a további fejleményeket. PIPA
 • Mennyire ismerik az emberek már most a Zinzino termékeket? Van iránta érdeklődés, kereslet?
  Ennek a cikknek az eredetijét még évekkel ezelőtt írtam, amikor még nem is voltam Zinzino partner, és ahogy a hozzászólásokból is láthatod, az emberek olvasgatták, sőt hozzá is szóltak a cikkhez. Engem részben ez győzött meg, hogy érdemes ezzel a céggel komolyan is foglalkozni, van iránta érdeklődés. PIPA
 • Csak a munkatársak vásárolják a Zinzino termékeket vagy vannak a termékeknek olyan vevői is, akik csak önmagában a termékek hasznossága, előnyei miatt vásárolják őket? A Zinzino mlm cég termék eladásainak mekkora része érkezik a munkatársak és mekkora része a sima vevők vásárlásaiból?
  A Zinzino termékeknek sok olyan vásárlója van, aki nem partnere a cégnek. Sőt a Zinzino cég kifejezettem ösztönzi a partnereit, hogy minél több vásárlóhoz juttassák el a Zinzinio termékeket. Ez szerintem kritikusan fontos. PIPA

Zinzino átverés-e? Összefoglalás

Szerintem nincs itt semmi kamu, átverés. A Zinzino egy transzparens, tőzsdén jegyzett vállalat, aki egy olyan nagy horderejű egészségügy kérdés mellé állt, mint az omega 6:3 arány helyreállítása.

Keressetek nyugodtan, ha bármilyen kérdés felmerül bennetek a céggel, termékekkel vagy a Zinzino üzlettel kapcsolatban. 🙂

Elérhetőségeim: Pap Ágnes, +36203780076, agnes.pap@mlmiskola.hu

19 Comments

 1. Ildikó

  Meglepődtem ezen a cikken, főleg azért mert az írója azt írja, hogy “Nem ismerem sem a Zinzino termékeket, sem a Zinzino üzleti modelljét, marketing tervét. ” Ennek ellenére úgy érzi, hogy véleményt írhat a cégről.

  Én 2 hónapja vagyok Zinzino partner, ezért amit írok azt saját tapasztalatból írom.
  Mielőtt beléptem, utánaolvastam a cégnek. Én semmi rosszat nem találtam róla, külföldi oldalakon sem.

  A Zinzino belépésnél 3 féle csomagból lehet választani, ami Zinzino termékeket tartalmaz. Ezen kívül nincs regisztrációs díj. Utána nincs semmilyen kötelezően megvásárolandó termék!
  Én saját magamnak vásároltam termékeket, mert szükségem van rájuk, de ezen kívül eddig 6 vásárlóm van, közeli ismerősök és távolabbi ismerősök is.
  Van olyan tag a csoportunkban, aki 2 éve dolgozik a Zinzino cégnél és közel 100 vásárlója van.

  Téves az az információ, hogy csak a partnerek vásárolják a termékeket.

  Ilyen rövid idő alatt is rengeteg pozitív Zinzino tapasztalatom van:

  – a virágpor allergiám teljesen eltűnt, semmilyen tünetem nincs
  – végre végigalszom az éjszakát és reggel frissen, 2 órával korábban kelek, mint korábban
  – egész nap energikus vagyok
  – az arcomon lévő kb. 5 forintos nagyságú májfolt teljesen eltűnt ( előtte mindenféle drága fehérítő krémmel kezeltem sikertelenül)
  – a változókori tüneteim megszűntek
  – megállt a kóros hajhullásom, sőt elkezdett újra nőni a hajam, ott ahol kihullott
  – nagyon vékonyak voltak korábban a körmeim, most teljesen megerősödtek
  – tanfolyamra járok, hónapokal ezelőtt “nem fogott az agyam”, most friss vagyok, még este is könnyen tudok tanulni

  Nekem nincs súlyosabb betegségem, így “csak” ezek a tapasztalataim vannak, de a zárt csoportunkban ahol vásárlók ( nem partnerek!) osztják meg a tapasztalataikat, nagyon sok pozítív Zinzino vélemény olvasható.

  Üzleti része:
  Én meg vagyok elégedve a felsővonallal. Bármikor hívhatom a mentorom, azonnal válaszol. Hetente 1x fix időpontunk is van megbeszélésre. Ő már magas szinten lévő vezető, sokat segít nekünk.
  Rendszeresen vannak orvosi szakmai előadások, amiből szintén sokat tudunk tanulni. Hetente 2x van online nyílt előadás a termékekről és az üzletről. Ide el tudjuk hívni az ismerőseinket. Ezenkívül sok marketing anyaggal segítik a munkánkat.

  Mellékállásban végzem ezt a munkát. Már az első hónapban több jutalékot kaptam, mint a fizetésem a munkahelyemen. A célom, hogy hamarosan már főállásban végezzem.

  Nem értem a negatív cikket. Javaslom a cikk írójának, hogy próbálja ki a Zinzino céget, dolgozzon partnerként és akkor lesz személyes tapasztalat. Örömmel várom a csapatomba!

  A termékek kiválóak, tényleg azt tudják amit ígérnek. Én nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek.
  Aki kételkedik, szedje 6 hónapig legalább a 3 fő terméket és saját maga is megtapasztalhatja.

  Természetesen elismerem, hogy nem tartoznak az olcsó kategóriába, de mint tudjuk ” Olcsó húsnak híg a leve.”
  A saját egészségem és jó közérzetem nekem sokat ér, én nem sajnálom rá a pénzt.

  Csak egy rövid számítás:

  A 3 fő termék 1 hónapra: 75 Euro, ez 26533 Ft a mai árfolyamon ( 2020. július 7.)
  1 üveg Balance olaj 1 hónapra 30 Euro, ez 10613 Ft.

  És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.

  Az egyik ismerősöm napi 1 doboz cigit szív el, 1280 FT x 30 nappal= 38400 Ft

 2. Gerencsér Zsuzsanna

  Tisztelt Zinzino Munkatárs !

  Igen kellemes volt olvasnom a levelét. GRATULÀLOK A POZITÌV EREDMÈNYEIHEZ!!!!!
  Vannak így tisztességes Emberek is az Ön személyében. Annyit lehet csalódni a mai
  világban, sajnos az emberekben. Igen sajnos!!
  És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.
  Ez érdekelne engem.

  Köszönettel fogadnám, ha tudnék kapcsolatba lépni Önnel.

  Szívélyes üdvözlettel: G. Zs.

 3. Gábor

  Kedves Ági
  Mint 10 éve online hálózatépítő azt mondom jól van összeállítva az oldal SEO szempontjából.
  Régen talán 9 éve volt ez elterjedve, hogy ezzel kerüljön előre valaki a keresőben hogy egy cég névre megírta a XY átverés cikket. Ahol persze nem arról volt szó, hogy az a cég átverés vagy sem csupán a kereső miatt lett arra optimalizálva. Talán Csonka Katánál jelent meg először ez a módszer. Én is írtam a Zeekrewards átverésről bár az tényleg az volt.
  Szerintem te nem is nagyon ismered a ZINZINO céget és az ajánlatot de lehet. Én mondhatom alaposan ismerem a cégeket és a MLM palettát és azért kezdtem a ZINZINO-ba mert mind a 6 szempontnak maximálisan megfelel ami fontos egy választásnál. Én nem fogok egy Farmasi átverés cikket írni, sok sikert a Farmasihoz ha neked abból jön a sok pénz és már vannak alattad olyanok akik sokat keresnek. Én azért is csatlakoztam a ZINZINO-hoz mert azt látom hogy működik, és nem csak a felső vezetőknek, hanem már sokaknak. Zseli Csabi csapatában már 15-en keresnek 1 millió felett és ez a nagy dolog. A másolhatóság. Gratulálok a SEO -hoz és a ZINZINO tényleg nem átverés:)

  • PapAgi

   Kedves Gábor! Tulajdonképpen a napokban kedvet kaptam hozzá, hogy jobban beleássam magam ebbe a Zinzino üzleti lehetőségbe. Hamarosan érkeznek a blogbejegyzések, hogy mire jutottam. 🙂

   • István

    Kedves Ági! Gábortól idézek: “Zseli Csabi csapatában már 15-en keresnek 1 millió felett és ez a nagy dolog. A másolhatóság. Gratulálok a SEO -hoz és a ZINZINO tényleg nem átverés:) “. Szeretném megkérdezni, vajon kiknek a pénzéből fizetik ki a sok-sok milliós jutalékokat? Válaszolok is rá: természetesen az újonnan belépők drága termékvásárlásaikból befolyó pénzből.
    Továbbá “És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.” Mint tudjuk, ingyen semmi sincsen. Ezeket az “ingyen termékeket” is valakik megfizetik.
    Ezen gondolkozzunk el és mindenki döntse el maga, hogy mennyire tisztességes ez. Számomra ez nem elfogadható!

 4. Gábor

  Hát én javaslom csatlakozz hozzám. Hidd el 10 éve tanulmányozom a témát és persze sikereket is értem el és ma a legjobb lehetőség a ZINZINO . Minden meg van a sikerhez ami kell. 🙂

 5. Rudolf

  Zinzino-egy kiváló egészségprogram, annak aki az egészség fenntartásához, annak aki az egészség visszanyeréséhez, annak aki mellék-vagy főállásban jövedelmet akar szerezni vele.
  MLM üzleti modell előnye, hogy továbbajánlás után, így saját tapasztalat után terjed. Majd ha segítesz a partnereidnek ezt megtanítani, akkor több szinten jutalmaznak munkádért. Munka, és kitartó erőfeszítés nélkül itt sincs siker, de hol van? Ha jól csinálod, elkötelezett vagy, jönni fog az eredmény, csak ne add föl! Ha vannak álmaid, céljaid és teszel értük, akkor országhatárok nélkül, nemzetközi, sőt világot behálózó üzletet tudsz felépíteni néhány év alatt. A cég korrekt, pontos heti elszámolással dolgozik, számtalan bónuszokkal díjazza a partnereit. Ha egy cég tőzsdén van és ott is ellenőrizhető, akkor felejtsük el “piramisjáték” kritikákat is.
  Ha te csak használod a termékeit, majd továbbajánlod, akkor is nyersz vele, ugyanis (Z4F) 4 vásárló után, már csak postaköltség áráért jutsz hozzá a prémium minőségű termékekhez.
  Ajánlom mindenkinek!
  Én több hónapja használom, és partner is vagyok.
  .

 6. Eigner Gyula

  Gratulálok a Rudolf,a Gábor, a Pap Ági véleményéhez ,egyetértek vele, mert én is partnerként dolgozom a Zinzino-nál és fogyasztom, eladom a vásárlóimnak a kiváló minőségű , jó ár/érték aránnyal rendelkező termékeiket. Az igért gyógyulások a gyakorlatban rendre beigazolódnak a vásárlóimnál és nálam is. Jobb erőnlét, a bőr fiatalodása, a haj erősödése,az ősz haj visszanyeri részben eredeti színét, gyulladások megszűnése …
  Annyi kiegészítést tennék a (Z4F) ingyenességgel kapcsolatban, hogy a szállítás is ingyenessé tehető egy telefonra letölthető applikáció segítségével, ami napi mozgásra ösztönzi a fogyasztókat, így a nyirokkeringést is segítve egészségünkért még többet tehetünk.

 7. Zoltán

  Totál átverés, a “szolgáltatás” nak álcázott értékesítés lemondása után két hónappal is vonják a pénzt a számlámról, annak ellenére, hogy a fizetési módot megváltoztattam, tehát visszavontam az engedélyt a kártyám terheléséről. Mindenki maradjon távol ettől.

 8. Kusev Ildikó

  A Zinzino tényleg átverés!!! Szedtem 1 évig és az egészségem nem javult, hanem romlott.
  A lemondásával is gondok vannak. Tovább szipkázzák a bankkártyát!!! Az ügyfélszolgálatukon
  eleinte rendesnek tűnnek,de nem bírják ha a pénzed miatt reklamálsz (3x kinyomtak).Lekezelöek, arrogánsak
  lesznek mikor kérdőre vonják őket!!
  Jobb ha más cég termékét választod! Sok van a piacon ugyan ilyen vagy még tisztább!

 9. Baranyai István

  Fogyasztóként használom a ZINZINO Balanc olajat, a hálózatépítés része nem érdekel! Két infarktus után, ma már naponta 8 féle gyógyszert kell szednem, közöttük van természetesen vérnyomáscsökkentő is, hiszen a „megmaradt” szívizomnak nem tesz jót az infarktus előtti 150/100-as vérnyomás. Hét hónapja fogyasztom az olajat…. Tapasztalat: négy hónap után annyira leesett a vérnyomásom, hogy le kellett feleznem a vérnyomáscsökkentő gyógyszert, ma már egyáltalán nem kell szednem, (orvosi utasításra hagytam el a szedését). Ma, gyógyszer nélkül 115-120/75-80 közötti értéken mozog a vérnyomásom! A kardiológusom szerint, nagy valószínűséggel ez az olajnak tudható be, mással nem tudja magyarázni, se igazolni. Gondoltam, megosztom a tapasztalatot ezen a fórumon. Döntse el mindenki saját maga, használ e ZINZINO terméket vagy sem, de kizárólag csak akkor korrekt véleményezni, ha saját tapasztalat áll mögötte, és nem a ….”ezt olvastam, hallottam….” Azt, persze elfogadom, hogy nem mindenkinél váltja be a várt hatásokat, hiszen minden szervezet más és más, nyilván nem egyformán reagál a szervezetünk a különböző “gyógynövényekre” Legyen mindenki egészséges!!! 🙂

 10. Albert

  A lelkes “meggyógyultamoknak”: 1. És talán mind közül a legfontosabb: Placebó-hatás – olvassatok utána, tömérdek tanulmány fellelhető a neten…
  2. Ha már elkezdesz tudatosan figyelni az egészségedre, eleve úgy fogsz táplálkozni, mozogni, társaságba járni – egyszóval törődni magaddal – ez pedig mind lelkileg, mind testileg jól meghatározható pozitív eredményeket fog hozni. Ha jobban érzed magad, csökken a stresszfaktor, ami igazolhatóan hatással van a biokémiai folyamataidra, így az endorfin, szerotonin, oxitocin, dopamin, kortizol, melatonin stb. szintedre…
  3. Amikor belépsz egy “ilyenbe” és csupa hittel teli “pozitív” emberrel találkozol és még anyagi hasznod is származik a dologból, netán még apró sikerélményeid is lesznek, akkor kialakul a “céltudatosság”. Általános tapasztalat, hogy azok az emberek akik céltudatosak és kitartóak – sikeresebbek és egészségesebbek is – de itt sokszor összetévesztésre kerül a céltudatosság tárgya az okozott eredménnyel, ugyanis teljesen mindegy, hogy miben vagy céltudatos, maga a folyamat és az azzal társuló jövőkép/remény/tartalmas elfoglaltság hozza a “pszichológiai átrendeződést” – ami megint csak a benned zajló biokémiai/biofizikai folyamatokra gyakorol hatást. Gyakorlatilag ha azt tűznéd ki célul, hogy neked legyen a legnagyobb házinemesítésű paradicsomod, vagy a legritkább bélyeggyűjteményed, vagy a legformásabb bicepszed is akár – doszt mindegy – ugyanazt fogod elérni -> egy magabiztosabb kiegyensúlyozott személyiséget, amivel önmagában jár az egészség (feltéve, ha nem mérgezed magad, vagy nincsen szerzett vagy öröklött – életminőséget – tartósan befolyásoló betegséged…

 11. Tamás

  Szemben más MLM cégekkel a Zinzino bévételének 80%-a a valódi törzsvásárlókból származik és mindössze csak a 20% a partnerektől. A Zinzino pénzügyi riportjai nyilvánosak, a cég weboldalán ellenőrizhetik.

  Kissé vicces, inkább bosszantó, hogy ezzel a pejoratív titulussal illeti ez a nagyszerű céget. Főképp MLM iskola címen Ön biztosan tisztában azzal, hogy a klasszikus MLM cégek miből élnek! Új tagok toborzása, kötelezően megvásárolandó kezdőcsomagok, oldaltartás, vagyis kötelező havi új forgalom és kötelező havi aktivitás. Ha nem jön össze, akkor töredék jutalék a következménye vagy pont/kreditvesztés. Vagyis sosincs nyugalom, minden hónapban költesz és ha nem hozol partnert adott hónapban, akkor “éhenhalás” van.

  Ezekkel szembe megy a Zinzino! Sőt utat mutat!
  1. Ingyen is csatlakozhat bárki és ugyan olyan jutalékot kap, mint aki vett termékcsomagot. Tehát nem kötelező. Nem is jár a kezdőcsomag után a szponzornak fejpénz.
  2. Ha van 4 egész darab törzsvásárlód (kb. 1 hetes munka), akkor kapsz havi 1 ingyen terméket, amit csak kiválasztasz magadnak, s egyben ez az aktivitásod is. Tehát nem költesz pénzt.
  3. Nincs oldaltartás, tehát kötelező szponzorálási kényszer. Vagyis, ha van egy törzsvevői állományod, akkor függetlenül attól, hogy adott hónapban dolgoztál e vagy sem, jár a teljes jutalékod.
  4. Bizonyos vevői állomány vagy rang után alapfizetés is jár, akár életed végéig. pl. ha van 10-12 törzsvásárlód, ez az Egészségprotokoll okán 25 db, online megrendelt és a Zinzino által kiszállított, kiszámlázott termék, akkor amíg ez fennáll, addig kapsz 100€ alapfizetést a jutalék felett. Ha teszem azt 20 vásárlód van, akkor 200€, ha 40, akkor 800€, és így tovább. Tartozik a rangokhoz is, 200€,1000€ …. alapfizetések.

  Minőség kérdésében pedig csak két dolog:
  1. A gyógyszeriparban kötelező a GMP misősítés. Mi ez? Helyes gyártási gyakorlat (angol rövidítéssel: GMP) minősítéssel rendelkező termékek a legszigorúbb ellenőrzésnek is megfelelnek és a gyártás során folyamatos minőségellenőrzésen esnek át. Az étrend-kiegészítők esetében ezzel szemben, jóindulattal is mindössze 10% rendelkezik GMP minősítéssel. A Zinzino-nak saját gyára van a Faun Pharma Oslóban, ami GMP minősítésű.

  Az Informed Choice (magyarul: megalapozott döntés) egy független auditáló cég és sporttáplálkozásban tanúsítja, hogy a termék havonta szúrópróba jellegű tesztelésen megy át, a leírt összetétele pontos és nem tartalmaz káros vagy tiltott anyagokat, így a Zinzino termékeket is.

  Ezek nyilvános tények ellenőrizhetők. Ezeket a sorokat független partnerként írom, mert 2018 januárja óta dolgozom a Zinzinoval és bátram ki merem jelenteni, hogy ez a cég, életem utolsó direktértékesítési vállalkozása.

 12. Csehné Szántai Klára

  Köszönöm hogy olvashattam, 1-2 nap alatt tudok dönteni. Ellenőrizhető,bizonyítható, és mérhető eredmények.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük