Menü Bezárás

Zinzino átverés-e, Zinzino vélemények, Zinzino termékek

Őszinte leszek, nem tudom, hogy a Zinzino átverés-e. Nem ismerem sem a Zinzino termékeket, sem a Zinzino üzleti modelljét, marketing tervét. Azt viszont tudom, hogy mi az a legfontosabb dolog, aminek mindenképpen rendbe kell lennie egy MLM cégnél ahhoz, hogy egy új munkatárs egyáltalán elvi szinten sikereket érhessen el.

Résen kell lenned, nem véletlen hogy sok az MLM-es átverés.

zinzino átverés, zinzino vélemények

Mi az a legfontosabb dolog, amit elengedhetetlen megvizsgálni egy MLM céghez való csatlakozás előtt?

Zinzino belépés előtt alaposan meg kell vizsgálnod, hogy milyen termékeket és milyen üzleti stratégiával kínál a Zinzino!

 • Szerinted jók a Zinzino termékek? Milyenek az elérhető Zinzino vélemények?
 • Mit gondolsz a Zinizino termékek áráról? Egy átlag ember, átlag fizetésből könnyedén megengedheti magának a megvásárlásukat?
 • Te használod és vannak pozitív terméktapasztalataid, amit szívesen elmesélsz másoknak is?
 • Mennyire ismerik az emberek már most a Zinzino termékeket? Van iránta érdeklődés, kereslet?
 • Csak a munkatársak vásárolják a Zinzino termékeket vagy vannak a termékeknek olyan vevői is, akik csak önmagában a termékek hasznossága, előnyei miatt vásárolják őket?
 • A Zinzino mlm cég termék eladásainak mekkora része érkezik a munkatársak és mekkora része a sima vevők vásárlásaiból?

Ezért fontos alaposan megvizsgálni a Zinzino termékeket

Egy legálisan működő MLM cég csak a termékek eladásából tud a munkatársainak jutalékot fizetni. Ha nincs termék eladás, nincs miből jutalékot fizetni.

Ha csak a tagok veszik meg a kötelezően előírt termék mennyiséget, és nincsenek vevők, akik csak a terméket veszik meg önmagáért, mert akarják a terméket használni, akkor ez gyakorlatilag egy piramis játék. Ebben az esetben csak a tagok befizetéseinek egy töredéke kerül visszaosztásra jutalékként. Ha ide szervezel be magad alá munkatársat, akkor gyakorlatilag becsapod és kihasználod őt, hiszen a rendszer matematikája miatt esélye sincs itt pénzt keresni.

Érdemi jutalék abból van, ha egy munkatárs sok terméket ad el vevőknek és talál olyan munkatársakat, akiket megtanít rá, hogy szintén sok terméket tudjanak eladni sima vevőknek. Ebben az esetben a sima vevőknek eladott termékek árából keletkezik a szép nagy jutalékként kifizethető összeg.

Zinzino átverés-e? Összefoglalás

Csatlakozás előtt alaposan vizsgáld meg a Zinzino termékeket a fentebb említett szempontok alapján és hogy milyen segítséget kapsz a cégtől, a felső vonaladtól a termékek eladásához.

Egyedül a termék eladásból van a pénz az MLM-ben! Aki mást mond, éppen átver téged!

A termék eladásában kell jónak lenned. Ha ez megvan, akkor van értelme munkatársat toborozni és őt is kiképezni, hogyan legyen jó ő is a termékek eladásában, amivel ugye neked is pénzt keres.

19 Comments

 1. Ildikó

  Meglepődtem ezen a cikken, főleg azért mert az írója azt írja, hogy “Nem ismerem sem a Zinzino termékeket, sem a Zinzino üzleti modelljét, marketing tervét. ” Ennek ellenére úgy érzi, hogy véleményt írhat a cégről.

  Én 2 hónapja vagyok Zinzino partner, ezért amit írok azt saját tapasztalatból írom.
  Mielőtt beléptem, utánaolvastam a cégnek. Én semmi rosszat nem találtam róla, külföldi oldalakon sem.

  A Zinzino belépésnél 3 féle csomagból lehet választani, ami Zinzino termékeket tartalmaz. Ezen kívül nincs regisztrációs díj. Utána nincs semmilyen kötelezően megvásárolandó termék!
  Én saját magamnak vásároltam termékeket, mert szükségem van rájuk, de ezen kívül eddig 6 vásárlóm van, közeli ismerősök és távolabbi ismerősök is.
  Van olyan tag a csoportunkban, aki 2 éve dolgozik a Zinzino cégnél és közel 100 vásárlója van.

  Téves az az információ, hogy csak a partnerek vásárolják a termékeket.

  Ilyen rövid idő alatt is rengeteg pozitív Zinzino tapasztalatom van:

  – a virágpor allergiám teljesen eltűnt, semmilyen tünetem nincs
  – végre végigalszom az éjszakát és reggel frissen, 2 órával korábban kelek, mint korábban
  – egész nap energikus vagyok
  – az arcomon lévő kb. 5 forintos nagyságú májfolt teljesen eltűnt ( előtte mindenféle drága fehérítő krémmel kezeltem sikertelenül)
  – a változókori tüneteim megszűntek
  – megállt a kóros hajhullásom, sőt elkezdett újra nőni a hajam, ott ahol kihullott
  – nagyon vékonyak voltak korábban a körmeim, most teljesen megerősödtek
  – tanfolyamra járok, hónapokal ezelőtt “nem fogott az agyam”, most friss vagyok, még este is könnyen tudok tanulni

  Nekem nincs súlyosabb betegségem, így “csak” ezek a tapasztalataim vannak, de a zárt csoportunkban ahol vásárlók ( nem partnerek!) osztják meg a tapasztalataikat, nagyon sok pozítív Zinzino vélemény olvasható.

  Üzleti része:
  Én meg vagyok elégedve a felsővonallal. Bármikor hívhatom a mentorom, azonnal válaszol. Hetente 1x fix időpontunk is van megbeszélésre. Ő már magas szinten lévő vezető, sokat segít nekünk.
  Rendszeresen vannak orvosi szakmai előadások, amiből szintén sokat tudunk tanulni. Hetente 2x van online nyílt előadás a termékekről és az üzletről. Ide el tudjuk hívni az ismerőseinket. Ezenkívül sok marketing anyaggal segítik a munkánkat.

  Mellékállásban végzem ezt a munkát. Már az első hónapban több jutalékot kaptam, mint a fizetésem a munkahelyemen. A célom, hogy hamarosan már főállásban végezzem.

  Nem értem a negatív cikket. Javaslom a cikk írójának, hogy próbálja ki a Zinzino céget, dolgozzon partnerként és akkor lesz személyes tapasztalat. Örömmel várom a csapatomba!

  A termékek kiválóak, tényleg azt tudják amit ígérnek. Én nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek.
  Aki kételkedik, szedje 6 hónapig legalább a 3 fő terméket és saját maga is megtapasztalhatja.

  Természetesen elismerem, hogy nem tartoznak az olcsó kategóriába, de mint tudjuk ” Olcsó húsnak híg a leve.”
  A saját egészségem és jó közérzetem nekem sokat ér, én nem sajnálom rá a pénzt.

  Csak egy rövid számítás:

  A 3 fő termék 1 hónapra: 75 Euro, ez 26533 Ft a mai árfolyamon ( 2020. július 7.)
  1 üveg Balance olaj 1 hónapra 30 Euro, ez 10613 Ft.

  És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.

  Az egyik ismerősöm napi 1 doboz cigit szív el, 1280 FT x 30 nappal= 38400 Ft

 2. Gerencsér Zsuzsanna

  Tisztelt Zinzino Munkatárs !

  Igen kellemes volt olvasnom a levelét. GRATULÀLOK A POZITÌV EREDMÈNYEIHEZ!!!!!
  Vannak így tisztességes Emberek is az Ön személyében. Annyit lehet csalódni a mai
  világban, sajnos az emberekben. Igen sajnos!!
  És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.
  Ez érdekelne engem.

  Köszönettel fogadnám, ha tudnék kapcsolatba lépni Önnel.

  Szívélyes üdvözlettel: G. Zs.

 3. Gábor

  Kedves Ági
  Mint 10 éve online hálózatépítő azt mondom jól van összeállítva az oldal SEO szempontjából.
  Régen talán 9 éve volt ez elterjedve, hogy ezzel kerüljön előre valaki a keresőben hogy egy cég névre megírta a XY átverés cikket. Ahol persze nem arról volt szó, hogy az a cég átverés vagy sem csupán a kereső miatt lett arra optimalizálva. Talán Csonka Katánál jelent meg először ez a módszer. Én is írtam a Zeekrewards átverésről bár az tényleg az volt.
  Szerintem te nem is nagyon ismered a ZINZINO céget és az ajánlatot de lehet. Én mondhatom alaposan ismerem a cégeket és a MLM palettát és azért kezdtem a ZINZINO-ba mert mind a 6 szempontnak maximálisan megfelel ami fontos egy választásnál. Én nem fogok egy Farmasi átverés cikket írni, sok sikert a Farmasihoz ha neked abból jön a sok pénz és már vannak alattad olyanok akik sokat keresnek. Én azért is csatlakoztam a ZINZINO-hoz mert azt látom hogy működik, és nem csak a felső vezetőknek, hanem már sokaknak. Zseli Csabi csapatában már 15-en keresnek 1 millió felett és ez a nagy dolog. A másolhatóság. Gratulálok a SEO -hoz és a ZINZINO tényleg nem átverés:)

  • PapAgi

   Kedves Gábor! Tulajdonképpen a napokban kedvet kaptam hozzá, hogy jobban beleássam magam ebbe a Zinzino üzleti lehetőségbe. Hamarosan érkeznek a blogbejegyzések, hogy mire jutottam. 🙂

   • István

    Kedves Ági! Gábortól idézek: “Zseli Csabi csapatában már 15-en keresnek 1 millió felett és ez a nagy dolog. A másolhatóság. Gratulálok a SEO -hoz és a ZINZINO tényleg nem átverés:) “. Szeretném megkérdezni, vajon kiknek a pénzéből fizetik ki a sok-sok milliós jutalékokat? Válaszolok is rá: természetesen az újonnan belépők drága termékvásárlásaikból befolyó pénzből.
    Továbbá “És lehetőség van ingyen is megkapni bármelyik terméket a Z4F programmal ajánlás útján.” Mint tudjuk, ingyen semmi sincsen. Ezeket az “ingyen termékeket” is valakik megfizetik.
    Ezen gondolkozzunk el és mindenki döntse el maga, hogy mennyire tisztességes ez. Számomra ez nem elfogadható!

 4. Gábor

  Hát én javaslom csatlakozz hozzám. Hidd el 10 éve tanulmányozom a témát és persze sikereket is értem el és ma a legjobb lehetőség a ZINZINO . Minden meg van a sikerhez ami kell. 🙂

 5. Rudolf

  Zinzino-egy kiváló egészségprogram, annak aki az egészség fenntartásához, annak aki az egészség visszanyeréséhez, annak aki mellék-vagy főállásban jövedelmet akar szerezni vele.
  MLM üzleti modell előnye, hogy továbbajánlás után, így saját tapasztalat után terjed. Majd ha segítesz a partnereidnek ezt megtanítani, akkor több szinten jutalmaznak munkádért. Munka, és kitartó erőfeszítés nélkül itt sincs siker, de hol van? Ha jól csinálod, elkötelezett vagy, jönni fog az eredmény, csak ne add föl! Ha vannak álmaid, céljaid és teszel értük, akkor országhatárok nélkül, nemzetközi, sőt világot behálózó üzletet tudsz felépíteni néhány év alatt. A cég korrekt, pontos heti elszámolással dolgozik, számtalan bónuszokkal díjazza a partnereit. Ha egy cég tőzsdén van és ott is ellenőrizhető, akkor felejtsük el “piramisjáték” kritikákat is.
  Ha te csak használod a termékeit, majd továbbajánlod, akkor is nyersz vele, ugyanis (Z4F) 4 vásárló után, már csak postaköltség áráért jutsz hozzá a prémium minőségű termékekhez.
  Ajánlom mindenkinek!
  Én több hónapja használom, és partner is vagyok.
  .

 6. Eigner Gyula

  Gratulálok a Rudolf,a Gábor, a Pap Ági véleményéhez ,egyetértek vele, mert én is partnerként dolgozom a Zinzino-nál és fogyasztom, eladom a vásárlóimnak a kiváló minőségű , jó ár/érték aránnyal rendelkező termékeiket. Az igért gyógyulások a gyakorlatban rendre beigazolódnak a vásárlóimnál és nálam is. Jobb erőnlét, a bőr fiatalodása, a haj erősödése,az ősz haj visszanyeri részben eredeti színét, gyulladások megszűnése …
  Annyi kiegészítést tennék a (Z4F) ingyenességgel kapcsolatban, hogy a szállítás is ingyenessé tehető egy telefonra letölthető applikáció segítségével, ami napi mozgásra ösztönzi a fogyasztókat, így a nyirokkeringést is segítve egészségünkért még többet tehetünk.

 7. Zoltán

  Totál átverés, a “szolgáltatás” nak álcázott értékesítés lemondása után két hónappal is vonják a pénzt a számlámról, annak ellenére, hogy a fizetési módot megváltoztattam, tehát visszavontam az engedélyt a kártyám terheléséről. Mindenki maradjon távol ettől.

 8. Kusev Ildikó

  A Zinzino tényleg átverés!!! Szedtem 1 évig és az egészségem nem javult, hanem romlott.
  A lemondásával is gondok vannak. Tovább szipkázzák a bankkártyát!!! Az ügyfélszolgálatukon
  eleinte rendesnek tűnnek,de nem bírják ha a pénzed miatt reklamálsz (3x kinyomtak).Lekezelöek, arrogánsak
  lesznek mikor kérdőre vonják őket!!
  Jobb ha más cég termékét választod! Sok van a piacon ugyan ilyen vagy még tisztább!

 9. Baranyai István

  Fogyasztóként használom a ZINZINO Balanc olajat, a hálózatépítés része nem érdekel! Két infarktus után, ma már naponta 8 féle gyógyszert kell szednem, közöttük van természetesen vérnyomáscsökkentő is, hiszen a „megmaradt” szívizomnak nem tesz jót az infarktus előtti 150/100-as vérnyomás. Hét hónapja fogyasztom az olajat…. Tapasztalat: négy hónap után annyira leesett a vérnyomásom, hogy le kellett feleznem a vérnyomáscsökkentő gyógyszert, ma már egyáltalán nem kell szednem, (orvosi utasításra hagytam el a szedését). Ma, gyógyszer nélkül 115-120/75-80 közötti értéken mozog a vérnyomásom! A kardiológusom szerint, nagy valószínűséggel ez az olajnak tudható be, mással nem tudja magyarázni, se igazolni. Gondoltam, megosztom a tapasztalatot ezen a fórumon. Döntse el mindenki saját maga, használ e ZINZINO terméket vagy sem, de kizárólag csak akkor korrekt véleményezni, ha saját tapasztalat áll mögötte, és nem a ….”ezt olvastam, hallottam….” Azt, persze elfogadom, hogy nem mindenkinél váltja be a várt hatásokat, hiszen minden szervezet más és más, nyilván nem egyformán reagál a szervezetünk a különböző “gyógynövényekre” Legyen mindenki egészséges!!! 🙂

 10. Albert

  A lelkes “meggyógyultamoknak”: 1. És talán mind közül a legfontosabb: Placebó-hatás – olvassatok utána, tömérdek tanulmány fellelhető a neten…
  2. Ha már elkezdesz tudatosan figyelni az egészségedre, eleve úgy fogsz táplálkozni, mozogni, társaságba járni – egyszóval törődni magaddal – ez pedig mind lelkileg, mind testileg jól meghatározható pozitív eredményeket fog hozni. Ha jobban érzed magad, csökken a stresszfaktor, ami igazolhatóan hatással van a biokémiai folyamataidra, így az endorfin, szerotonin, oxitocin, dopamin, kortizol, melatonin stb. szintedre…
  3. Amikor belépsz egy “ilyenbe” és csupa hittel teli “pozitív” emberrel találkozol és még anyagi hasznod is származik a dologból, netán még apró sikerélményeid is lesznek, akkor kialakul a “céltudatosság”. Általános tapasztalat, hogy azok az emberek akik céltudatosak és kitartóak – sikeresebbek és egészségesebbek is – de itt sokszor összetévesztésre kerül a céltudatosság tárgya az okozott eredménnyel, ugyanis teljesen mindegy, hogy miben vagy céltudatos, maga a folyamat és az azzal társuló jövőkép/remény/tartalmas elfoglaltság hozza a “pszichológiai átrendeződést” – ami megint csak a benned zajló biokémiai/biofizikai folyamatokra gyakorol hatást. Gyakorlatilag ha azt tűznéd ki célul, hogy neked legyen a legnagyobb házinemesítésű paradicsomod, vagy a legritkább bélyeggyűjteményed, vagy a legformásabb bicepszed is akár – doszt mindegy – ugyanazt fogod elérni -> egy magabiztosabb kiegyensúlyozott személyiséget, amivel önmagában jár az egészség (feltéve, ha nem mérgezed magad, vagy nincsen szerzett vagy öröklött – életminőséget – tartósan befolyásoló betegséged…

 11. Tamás

  Szemben más MLM cégekkel a Zinzino bévételének 80%-a a valódi törzsvásárlókból származik és mindössze csak a 20% a partnerektől. A Zinzino pénzügyi riportjai nyilvánosak, a cég weboldalán ellenőrizhetik.

  Kissé vicces, inkább bosszantó, hogy ezzel a pejoratív titulussal illeti ez a nagyszerű céget. Főképp MLM iskola címen Ön biztosan tisztában azzal, hogy a klasszikus MLM cégek miből élnek! Új tagok toborzása, kötelezően megvásárolandó kezdőcsomagok, oldaltartás, vagyis kötelező havi új forgalom és kötelező havi aktivitás. Ha nem jön össze, akkor töredék jutalék a következménye vagy pont/kreditvesztés. Vagyis sosincs nyugalom, minden hónapban költesz és ha nem hozol partnert adott hónapban, akkor “éhenhalás” van.

  Ezekkel szembe megy a Zinzino! Sőt utat mutat!
  1. Ingyen is csatlakozhat bárki és ugyan olyan jutalékot kap, mint aki vett termékcsomagot. Tehát nem kötelező. Nem is jár a kezdőcsomag után a szponzornak fejpénz.
  2. Ha van 4 egész darab törzsvásárlód (kb. 1 hetes munka), akkor kapsz havi 1 ingyen terméket, amit csak kiválasztasz magadnak, s egyben ez az aktivitásod is. Tehát nem költesz pénzt.
  3. Nincs oldaltartás, tehát kötelező szponzorálási kényszer. Vagyis, ha van egy törzsvevői állományod, akkor függetlenül attól, hogy adott hónapban dolgoztál e vagy sem, jár a teljes jutalékod.
  4. Bizonyos vevői állomány vagy rang után alapfizetés is jár, akár életed végéig. pl. ha van 10-12 törzsvásárlód, ez az Egészségprotokoll okán 25 db, online megrendelt és a Zinzino által kiszállított, kiszámlázott termék, akkor amíg ez fennáll, addig kapsz 100€ alapfizetést a jutalék felett. Ha teszem azt 20 vásárlód van, akkor 200€, ha 40, akkor 800€, és így tovább. Tartozik a rangokhoz is, 200€,1000€ …. alapfizetések.

  Minőség kérdésében pedig csak két dolog:
  1. A gyógyszeriparban kötelező a GMP misősítés. Mi ez? Helyes gyártási gyakorlat (angol rövidítéssel: GMP) minősítéssel rendelkező termékek a legszigorúbb ellenőrzésnek is megfelelnek és a gyártás során folyamatos minőségellenőrzésen esnek át. Az étrend-kiegészítők esetében ezzel szemben, jóindulattal is mindössze 10% rendelkezik GMP minősítéssel. A Zinzino-nak saját gyára van a Faun Pharma Oslóban, ami GMP minősítésű.

  Az Informed Choice (magyarul: megalapozott döntés) egy független auditáló cég és sporttáplálkozásban tanúsítja, hogy a termék havonta szúrópróba jellegű tesztelésen megy át, a leírt összetétele pontos és nem tartalmaz káros vagy tiltott anyagokat, így a Zinzino termékeket is.

  Ezek nyilvános tények ellenőrizhetők. Ezeket a sorokat független partnerként írom, mert 2018 januárja óta dolgozom a Zinzinoval és bátram ki merem jelenteni, hogy ez a cég, életem utolsó direktértékesítési vállalkozása.

 12. Csehné Szántai Klára

  Köszönöm hogy olvashattam, 1-2 nap alatt tudok dönteni. Ellenőrizhető,bizonyítható, és mérhető eredmények.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük